Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Σοβαρό πρόβλημα υγείας για διάσημο τραγουδιστή
ΚΟΣΜΟΣ

Σοβαρό πρόβλημα υγείας για διάσημο τραγουδιστή

Ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής ‘Ελβις Κοστέλο ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του στην Ευρώπη. Έκανε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει έναν “πολύ επιθετικό καρκίνο”. Ο 63χρονος συνθέτης επιτυχιών όπως: “Oliver’s Army”, “Everyday I write the Book” και “Alison”, ζητεί συγνώμη από τους θαυμαστές του που ακυρώνει τις τελευταίες έξι συναυλίες της περιοδείας […]

Ο διάσημος βρετανός τραγουδιστής ‘Ελβις Κοστέλο ανακοίνωσε σήμερα ότι ακυρώνει τις υπόλοιπες συναυλίες της περιοδείας του στην Ευρώπη. Έκανε εγχείρηση για να αντιμετωπίσει έναν “πολύ επιθετικό καρκίνο”.

Ο 63χρονος συνθέτης επιτυχιών όπως: “Oliver’s Army”, “Everyday I write the Book” και “Alison”, ζητεί συγνώμη από τους θαυμαστές του που ακυρώνει τις τελευταίες έξι συναυλίες της περιοδείας του μεταξύ άλλων στην Κροατία, την Αυστρία, τη Νορβηγία και τη Σουηδία, για σοβαρούς ιατρικούς λόγους. Χωρίς να διευκρινίσει τον καρκίνο από τον οποίο πάσχει, γράφει ότι σύμφωνα με τους γιατρούς του “είναι πολύ επιθετικός”.

Εσπευσμένα στο χειρουργείο ο Γιάννης Βογιατζής

“Πριν από έξι εβδομάδες, ο γιατρός μου τηλεφώνησε και μου είπε: Πρέπει να αρχίσεις να παίζεις Λότο”, γράφει ο Κοστέλο στην μακροσκελή ανακοίνωσή του. “Σπάνια, αν όχι ποτέ, δεν έχει δει έναν τόσο μικρό αλλά τόσο επιθετικό κακοήθη όγκο που θα μπορούσε να νικηθεί από μόνο μια εγχείρηση”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις