Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς
ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς

Ένα σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/7), στην Ξυνιάδα Δομοκού. Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport, αστυνομικοί του ΑΤ Δομοκού συνέλαβαν ένα άνδρα ο οποίος φέρεται να είχε επαγγελματικές διαφορές με έναν 29χρονο αλλά προσπάθησε να τις λύσει με τα όπλα. Ο δράστης υποστηρίζει ότι περίμενε για μέρες τον νεαρό να του […]

Ένα σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (6/7), στην Ξυνιάδα Δομοκού.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το lamiareport, αστυνομικοί του ΑΤ Δομοκού συνέλαβαν ένα άνδρα ο οποίος φέρεται να είχε επαγγελματικές διαφορές με έναν 29χρονο αλλά προσπάθησε να τις λύσει με τα όπλα.

Ο δράστης υποστηρίζει ότι περίμενε για μέρες τον νεαρό να του αλωνίσει τα χωράφια και όταν τον εντόπισε στη γεφυροπλάστιγγα του χωριού, πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα με κυνηγετική καραμπίνα.

Επιχείρηση «αέριο γέλιου», που φέρνει κλάματα…

Ο νεαρός, που βρισκόταν στο σημείο με μία 25χρονη γυναίκα, ακούγοντας τους πυροβολισμούς και βλέποντας τον 62χρονο να πηγαίνει θυμωμένος προς το μέρος του, μπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε με ταχύτητα.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί του ΑΤ Δομοκού που περισυνέλεξαν τα άδεια φυσίγγια (τέσσερα τον αριθμό) και συνέλαβαν τον 62χρονο.

Σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο σπίτι του, εντόπισαν συνολικά τρία κυνηγητικά όπλα τα οποία και κατείχε νόμιμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις