Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πιπεράτη ζωή – Μάνα και κόρη με τον ίδιο εραστή
ΕΛΛΑΔΑ

Πιπεράτη ζωή – Μάνα και κόρη με τον ίδιο εραστή

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρόδο όπου μια μητέρα και η κόρη της είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα. Τις αποκαλύψεις έκανε ο κοινός εραστής δημοσιεύοντας ερωτικές φωτογραφίες της κόρης ενώ η υπόθεση φτάνει μέχρι και τα δικαστήρια. Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso, πριν από τρία χρόνια η 38χρονη (τότε) μητέρα έκανε δεσμό με έναν 35χρονο. Όμως, […]

Σάλος έχει προκληθεί στη Ρόδο όπου μια μητέρα και η κόρη της είχαν σχέση με τον ίδιο άντρα.

Τις αποκαλύψεις έκανε ο κοινός εραστής δημοσιεύοντας ερωτικές φωτογραφίες της κόρης ενώ η υπόθεση φτάνει μέχρι και τα δικαστήρια. Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Espresso, πριν από τρία χρόνια η 38χρονη (τότε) μητέρα έκανε δεσμό με έναν 35χρονο.

Όμως, κάποια στιγμή χώρισαν και πέρυσι ο άνδρας έκανε σχέση με την κόρη της, από την οποία επίσης χώρισε τον περασμένο Μάιο. Τότε ξεκίνησε η υπόθεση που έφτασε στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, με την 21χρονη (σήμερα) κοπέλα και τη 41χρονη μητέρα της να έχουν υποβάλει μήνυση εναντίον του κοινού πρώην εραστή τους.

Όπως καταγγέλλουν μάνα και κόρη, ο 38χρονος (σήμερα), ο οποίος ασχολείται με χωματουργικές εργασίες, τράβηξε κρυφά με το κινητό του φωτογραφίες της κοπέλας κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων και, όταν εκείνη του ζήτησε στις αρχές Μαΐου να χωρίσουν, άρχισε να τις δείχνει σε τρίτους για να την εκδικηθεί.

Με την αίτησή της ζητά να σταματήσει να την προσβάλλει αλλιώς θα του επιβληθεί προσωπική κράτηση τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για κάθε παράβαση των όρων της απόφασης που θα εκδοθεί.

Επιχείρηση «αέριο γέλιου», που φέρνει κλάματα…

Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και εξωλέμβιες μηχανές… κατά παραγγελία (pic)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις