Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επεισόδια και συλλήψεις στο ΠΙΚΠΑ Πετραλώνων
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια και συλλήψεις στο ΠΙΚΠΑ Πετραλώνων

Λεπτομερή περιγραφή της επίθεσης ακροδεξιών στην κατάληψη του πρώην ΠΙΚΠΑ Πετραλώνων δίνουν ομάδα κατοίκων που υπογράφει ως «Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου». Με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου περιγράφουν το περιστατικό που έγινε το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουνίου και το οποίο οδήγησε σε συμπλοκή και προσαγωγές. Μεταξύ άλλων, αναφέρουν, τα εξής: Επεισόδια στην πορεία για […]

Λεπτομερή περιγραφή της επίθεσης ακροδεξιών στην κατάληψη του πρώην ΠΙΚΠΑ Πετραλώνων δίνουν ομάδα κατοίκων που υπογράφει ως «Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου».

Με ανάρτησή τους σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου περιγράφουν το περιστατικό που έγινε το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουνίου και το οποίο οδήγησε σε συμπλοκή και προσαγωγές. Μεταξύ άλλων, αναφέρουν, τα εξής:

Επεισόδια στην πορεία για τη Μακεδονία – Τραυματίστηκε αστυνομικός (vids)

«Το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουνίου 2018 ομάδα 50 ατόμων που ξεπήδησε από την εθνικιστική συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, επιτέθηκε με μολότοφ, πέτρες και σίδερα στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ στα Άνω Πετράλωνα. Οι φασίστες έφτασαν με τρένο στον ΗΣΑΠ Θησείου και κατέβηκαν την οδό Τρώων»

Λεπτομερή περιγραφή της επίθεσης ακροδεξιών στην κατάληψη του πρώην ΠΙΚΠΑ Πετραλώνων δίνουν ομάδα κατοίκων που υπογράφει ως «Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου».

Ποινική δίωξη για τα επεισόδια έξω από τη ΔΕΘ

«Εκείνη την ώρα, όπως κάθε Κυριακή μετά τις 6μμ, στον χώρο της κατάληψης βρισκόταν η Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου και έτσι η επίθεση αποκρούστηκε με επιτυχία και με ελάχιστες μικροζημιές στο χώρο κυρίως από την σκόνη του πυροσβεστήρα που άνοιξε ο κόσμος της κατάληψης για να αμυνθεί κι ένα σπασμένο τζάμι».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις