Ο Τσαβούσογλου «καρφώνει» Τσίπρα και Κοτζιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τσαβούσογλου «καρφώνει» Τσίπρα και Κοτζιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Νέα πρόκληση από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου με αφορμή το άσυλο που δόθηκε σε τρίτο αξιωματικό στην Ελλάδα. Είναι «περίεργη απόφαση» είπε. Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου μιλώντας στους συντάκτες του πρακτορείου «Anadolu» ανέφερε πως η απόφαση για τη χορήγηση ασύλου είναι πραγματικά περίεργη και υποστήριξε πως η ελληνική κυβέρνηση ήθελε να τους επιστρέψει στην […]

06.07.2018 | 12:05

Νέα πρόκληση από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου με αφορμή το άσυλο που δόθηκε σε τρίτο αξιωματικό στην Ελλάδα. Είναι «περίεργη απόφαση» είπε.

Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου μιλώντας στους συντάκτες του πρακτορείου «Anadolu» ανέφερε πως η απόφαση για τη χορήγηση ασύλου είναι πραγματικά περίεργη και υποστήριξε πως η ελληνική κυβέρνηση ήθελε να τους επιστρέψει στην Τουρκία.

Επιστολή «βόμβα» από την Άγκυρα για τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς

«Η Ελλάδα αρχικά είχε προσπαθήσει πολύ για να μας τους επιστρέψει αλλά υπήρξαν πιέσεις από τη Δύση. Η Δικαιοσύνη το μπλόκαρε. Ήταν υπό μεγάλη πίεση», ανέφερε.

Στη συνέχεια τόνισε για ακόμα μία φορά πως Τσίπρας και Κοτζιάς ήθελαν να τους δώσουν στην Τουρκία και μάλιστα ισχυρίστηκε πως ο κ. Κοτζιάς είπε στον ίδιο πως πραξικοπηματίες δεν γίνονται δεκτοί στην Ελλάδα. Όπως ανέφερε, ο Αλέξης Τσίπρας, το είχε υποσχεθεί στον Ερντογάν.

«Η ελληνική δικαιοσύνη που λένε πως είναι ανεξάρτητη δέχτηκε πιέσεις και δίνει άσυλο στους πραξικοπηματίες», συμπλήρωσε.

Exit mobile version