Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Καμμένος εναντίον Καμμένου με ατάκες «φωτιά»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καμμένος εναντίον Καμμένου με ατάκες «φωτιά»

Βολές κατά του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ εξαπόλυσε ο Δημήτρης Καμμένος αναφερόμενος στις απειλές του Πάνου Καμμένου να ρίξει την κυβέρνηση. Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μιλώντας στον ΣΚΑΙ διερωτήθηκε αν ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση μετά το τηλεφώνημα του αμερικανού αντιπρόεδρου Πενς. «Θα μπορούσε να πει ο Πάνος μετά το τηλεφώνημα του […]

Βολές κατά του Πάνου Καμμένου και των ΑΝΕΛ εξαπόλυσε ο Δημήτρης Καμμένος αναφερόμενος στις απειλές του Πάνου Καμμένου να ρίξει την κυβέρνηση.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής μιλώντας στον ΣΚΑΙ διερωτήθηκε αν ο Πάνος Καμμένος θα ρίξει την κυβέρνηση μετά το τηλεφώνημα του αμερικανού αντιπρόεδρου Πενς. «Θα μπορούσε να πει ο Πάνος μετά το τηλεφώνημα του Πενς να πει ‘’συγγνώμη εγώ έχω άλλη άποψη και θα ρίξω την κυβέρνηση;’’» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ένας Καμμένος, με πολλά «ναι μεν αλλά»… (vid)

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας δεν εννοεί ό,τι λέει. «Προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο» επισήμανε.

«Το κόμμα έχει διαλυθεί, δεν υπάρχει, απλώς προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, πουλήθηκε το Σκοπιανό» σχολίασε ο Δημήτρης Καμμένος.

Πήρε την απόφαση ο Καμμένος

«Οι πιο πολλοί υπουργοί των ΑΝΕΛ τείνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ… Στους ΑΝΕΛ έχουν γίνει όλοι Συριζαίοι δεν μπορούν να διαφωνήσουν. Πρόκειται για το σύνδρομο της πολιτικής Στοκχόλμης» σημείωσε δηκτικά.

«Αν είχα πει εγώ ότι οι υπογραφές Τσίπρα και Κοτζιά στη συμφωνία είναι ανίσχυρες θα είχα φύγει την άλλη μέρα. Βιαίως κιόλας» ανέφερε δε, για τις δηλώσεις του κ. Μαυραγάνη στον ΣΚΑΪ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις