Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

02

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor: “Οι Μαχητές δεν υπολόγισαν σωστά στη στρατηγική τους” (vid)
LIFESTYLE

Survivor: “Οι Μαχητές δεν υπολόγισαν σωστά στη στρατηγική τους” (vid)

Στην πιο δεινή θέση είναι οι Μαχητές, με μόλις δύο παίκτες, έναντι τεσσάρων των Διασήμων. Ο Χάρης Γιακουμάτος σχολιάζοντας την στρατηγική που ακολούθησε η πρώην ομάδα του βρίσκει πως ήταν λάθος οι ψήφοι στην Εύη Σαλταφερίδου. «Στο σημείο που βρισκόμαστε, το ότι έφυγε ο Πάνος και όχι κάποιο άλλο από τα παιδιά δεν μας επηρεάζει […]

Στην πιο δεινή θέση είναι οι Μαχητές, με μόλις δύο παίκτες, έναντι τεσσάρων των Διασήμων. Ο Χάρης Γιακουμάτος σχολιάζοντας την στρατηγική που ακολούθησε η πρώην ομάδα του βρίσκει πως ήταν λάθος οι ψήφοι στην Εύη Σαλταφερίδου.

«Στο σημείο που βρισκόμαστε, το ότι έφυγε ο Πάνος και όχι κάποιο άλλο από τα παιδιά δεν μας επηρεάζει καθόλου, γιατί θεωρώ ότι είναι τρεις πάρα πολύ καλοί παίκτες, οπότε όποιος και να έφευγε θα ήταν για εμάς το ίδιο αγωνιστικά.

Είναι επίσημο! Μια «ανάσα» από τον τελικό του Survivor

Αυτή τη στιγμή έχουμε το πλεονέκτημα στην κάλπη ουσιαστικά, γιατί είμαστε η πλειοψηφία, τέσσερις εναντίον δύο και αυτό θα συμβαίνει μέχρι να τελειώσει και το παιχνίδι., αφού έχουμε άλλες δύο ψηφοφορίες όλες κι όλες. Άρα νομίζω ότι είναι καλό για εμάς και εύχομαι να κερδίσουμε και τις ασυλίες και να μείνουν πιο πολλοί Survivors στην τετράδα.

«Γενικά η στρατηγική τους, από τότε που ψηφίσαν την Εύη ξεκίνησε να είναι λάθος. Επειδή το ατομικό δεν τους συνέφερε, τους συνέφερε να πήγαιναν ομαδικό, να παίξουν άλλη μία ασυλία ομαδικό».

Survivor: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση

«Οι Μαχητές στην τελευταία ψηφοφορία σαν ομαδικό που ήταν το παιχνίδι, δεν τα είχαν υπολογίσει σωστά στη στρατηγική τους γιατί ήθελαν να βγάλουν μια γυναίκα για να γίνει ατομικό το παιχνίδι, αλλά τελικά δεν είχαν υπολογίσει το πως θα γίνει και έτσι ακόμα και ατομικό που έγινε, δεν είναι συμφέρον για αυτούς. Κάπως λάθος τα είχαν υπολογίσει. Βέβαια όπως στρώνεις κοιμάσαι και δυστυχώς για αυτούς, έχουν πολύ μειονεκτική θέση», ανέφερε ο Χάρης Γιακουμάτος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις