Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πανελλήνιες: Στερήθηκε για να πετύχει – «Άξιζε τον κόπο»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανελλήνιες: Στερήθηκε για να πετύχει – «Άξιζε τον κόπο»

Πανελλήνιες: O Βασίλης Καρανάσιος είναι «ο πρώτος των πρώτων» με 19.466 μόρια, αριστεύοντας στις φετινές εξετάσεις. Ο νεαρός από τη Λαμία πέτυχε μία από τις καλύτερες επιδόσεις σε όλη την Ελλάδα, γράφοντας 19,6 Φυσική, 19,8 Χημεία, 20 Βιολογία και 18 Έκθεση. Μηχανογραφικό: Τα 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε «Δημιούργησα σωστές υποδομές από τις μικρότερες τάξεις του Γυμνασίου, ενώ […]

Πανελλήνιες: O Βασίλης Καρανάσιος είναι «ο πρώτος των πρώτων» με 19.466 μόρια, αριστεύοντας στις φετινές εξετάσεις.

Ο νεαρός από τη Λαμία πέτυχε μία από τις καλύτερες επιδόσεις σε όλη την Ελλάδα, γράφοντας 19,6 Φυσική, 19,8 Χημεία, 20 Βιολογία και 18 Έκθεση.

Μηχανογραφικό: Τα 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε

«Δημιούργησα σωστές υποδομές από τις μικρότερες τάξεις του Γυμνασίου, ενώ στην Γ’Λυκείου συνέχισα με οργανωμένη, ποιοτική και πειθαρχημένη μελέτη. Αξιοποίησα πλήρως τη βοήθεια των καθηγητών του σχολείου και του φροντιστηρίου. Στερήθηκα το αγαπημένο μου polo. Όμως άξιζε τον κόπο», φανέρωσε στο lamiareport.

Και συνέχισε: «Αυτό που προσωπικά προτιμώ να επισημάνω στους μαθητές, οι οποίοι πρόκειται να βιώσουν την ίδια εμπειρία είναι η ανυπολόγιστη αξία της ενασχόλησης, όποτε είναι δυνατόν, με αντικείμενα που ανυψώνουν την ψυχολογία και γεμίζουν τις μπαταρίες σας, περιθωριοποιώντας για κάποιες στιγμές το διάβασμα».

Πανελλήνιες: Η μαθήτρια που κατάφερε το «ακατόρθωτο»!

Με τα μόρια που συγκέντρωσε εκπληρώνει τον μεγάλο του στόχο, που είναι η Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις