Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Το «γέλιο» τους βγήκε ξινό
ΕΛΛΑΔΑ

Το «γέλιο» τους βγήκε ξινό

Συνεχίζουν να πουλούν στα καταστήματα τους συσκευές με το γνωστό «αέριο γέλιου» ασυνείδητοι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων στην Κρήτη. Σύμφωνα με τους ελέγχους των αρχών, οι επιχειρηματίες εξακολουθούν να διαθέτουν προς πώληση στους νεαρούς τουρίστες συσκευές για την κατανάλωση του επικίνδυνου αερίου του γέλιου. Κέρδη άνω των 2 εκατ. ευρώ ως… «δικηγόρος – οικονομολόγος» Κατά […]

Συνεχίζουν να πουλούν στα καταστήματα τους συσκευές με το γνωστό «αέριο γέλιου» ασυνείδητοι επιχειρηματίες των νυχτερινών κέντρων στην Κρήτη.

Σύμφωνα με τους ελέγχους των αρχών, οι επιχειρηματίες εξακολουθούν να διαθέτουν προς πώληση στους νεαρούς τουρίστες συσκευές για την κατανάλωση του επικίνδυνου αερίου του γέλιου.

Κέρδη άνω των 2 εκατ. ευρώ ως… «δικηγόρος – οικονομολόγος»

Κατά τη διάρκεια ελέγχου που έκαναν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος σε ένα μπαρ της Χερσονήσου, έπιασαν στα πράσα τον 46χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος να διαθέτει προς πώληση αμπούλες και μπαλόνια τα οποία περιείχαν το περιβόητο laughing gas ή υποξείδιο του αζώτου, από το οποίο πέρυσι είχε πέσει σε κώμα μια 18χρονη Βρετανίδα στα Μάλια και στη συνέχεια ξεψύχησε στην πατρίδα της όπου νοσηλευόταν.

Ψάχνουν τα κρησφύγετα της πολυδαίδαλης συμμορίας πορτοφολάδων

Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν 67 αμπούλες- φιαλίδια τα οποία περιείχαν αέριο γέλιου, άλλα 53 χρησιμοποιημένα φιαλίδια με το ίδιο περιεχόμενο, 151 μπαλόνια και δύο μεταλλικά φιαλίδια, καθώς και 118 ευρώ προερχόμενα από τις παράνομες πωλήσεις.

Ο 46χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί νοθείας τροφίμων.

Επιδημία οι κλοπές ελαστικών και ζαντών

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις