Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εντόπισαν στην Ελλάδα μπισκότα με χασίς και μανιτάρια!
ΕΛΛΑΔΑ

Εντόπισαν στην Ελλάδα μπισκότα με χασίς και μανιτάρια!

Τρία δέματα γεμάτα ναρκωτικά κρυμμένα σε… μπισκότα, που είχαν σταλεί ταχυδρομικώς στην Κω από χώρα του εξωτερικού, εντόπισαν οι Αρχές. Ένας 34χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη μαζί με την 29χρονη αλλοδαπή φίλη του παρέλαβαν τα δέματα τα οποία περιείχαν χασίς σε διάφορες μορφές, ακόμη και σε… μπισκότα, αλλά και παραισθησιογόνα μανιτάρια και άλλες άγνωστες ουσίες! […]

Τρία δέματα γεμάτα ναρκωτικά κρυμμένα σε… μπισκότα, που είχαν σταλεί ταχυδρομικώς στην Κω από χώρα του εξωτερικού, εντόπισαν οι Αρχές.

Ένας 34χρονος Έλληνας ο οποίος συνελήφθη μαζί με την 29χρονη αλλοδαπή φίλη του παρέλαβαν τα δέματα τα οποία περιείχαν χασίς σε διάφορες μορφές, ακόμη και σε… μπισκότα, αλλά και παραισθησιογόνα μανιτάρια και άλλες άγνωστες ουσίες!

Επιδημία οι κλοπές ελαστικών και ζαντών

Τα ύποπτα δέματα είχαν εντοπιστεί από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, που περίμεναν διακριτικά να δουν ποιος θα τα παραλάμβανε. Κατά την έρευνα κατασχέθηκαν τα δέματα και διάφορα σύνεργα που είχε στην κατοχή του το ζευγάρι που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κω κατηγορούμενο για εισαγωγή, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών.

Ψάχνουν τα κρησφύγετα της πολυδαίδαλης συμμορίας πορτοφολάδων

Συνολικά, βρέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 70 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη σε μορφή σοκολάτας και μπισκότου βάρους 85 γραμμαρίων, τέσσερα τσιγαριλίκια, αποσπάσματα παραισθησιογόνου μανιταριού βάρους 5,9 γραμμαρίων, μια κρυσταλλική ουσία άγνωστης σύστασης βάρους 2,4 γραμμαρίων που εστάλη για χημική ανάλυση, μια ζυγαριά ακριβείας, τέσσερις γυάλινες πίπες, τρεις θρυμματιστές κάνναβης και πλήθος πλαστικές συσκευασίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις