Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έβαψαν τον δρόμο τρεις φορές αλλά κάτι πήγε στραβά (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Έβαψαν τον δρόμο τρεις φορές αλλά κάτι πήγε στραβά (pics)

«Πρωτάρηδες» πρέπει να ήταν οι υπάλληλοι του δήμου που πήγαν να βάψουν τις διαγραμμίσεις του δρόμου, αλλιώς δεν εξηγείται πως βγήκε αυτό το αποτέλεσμα στον δρόμο! Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο δήμος Πλατανιά ζήτησε από την Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο να του αποσταλεί ειδικό συνεργείο για τη διαγράμμιση των διαβάσεων. Πώς κατάφεραν δυο […]

«Πρωτάρηδες» πρέπει να ήταν οι υπάλληλοι του δήμου που πήγαν να βάψουν τις διαγραμμίσεις του δρόμου, αλλιώς δεν εξηγείται πως βγήκε αυτό το αποτέλεσμα στον δρόμο!

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, ο δήμος Πλατανιά ζήτησε από την Περιφέρεια Κρήτης στο Ηράκλειο να του αποσταλεί ειδικό συνεργείο για τη διαγράμμιση των διαβάσεων.

Πώς κατάφεραν δυο νεαρές, να κάνουν «ζωάρα» στη Μύκονο

Έτσι το συνεργείο ήρθε από το Ηράκλειο και περίπου πριν από μια εβδομάδα χρωμάτισαν και έβαψαν τη διάβαση.

Επειδή όμως πιθανώς είχαν αστοχίες, μετά από λίγες ημέρες το συνεργείο ξαναέβαψε το δρόμο με μαύρο χρώμα, ώστε μετά το να το ξαναβάψει για τρίτη φορά.

Έρχονται νέες απεργίες στην καρδιά του καλοκαιριού

Ωστόσο παρά τις τρεις προσπάθειες, ο δρόμος όχι μόνο δεν ήταν σωστά βαμμένος, αλλά το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον αστείο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το flashnews.gr, ο δήμαρχος Πλατανιά δηλώνει εκνευρισμένος για το συγκεκριμένο θέμα καθώς όπως είπε «δεν γίνεται να ζητάς εξειδικευμένο συνεργείο από την Περιφέρεια για να κάνεις όπως πρέπει τις διαγραμμίσεις στον δήμο σου, να πληρώνεις μάλιστα ένα μεγάλο ποσό της τάξεως των 7.000 ευρώ στις μπογιές και το αποτέλεσμα να είναι αυτό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις