Αθήνα

°C

Κυριακή

20

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Νέα τροπή στην υπόθεση του Σαράντη: Οι κάμερες “μίλησαν”
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα τροπή στην υπόθεση του Σαράντη: Οι κάμερες “μίλησαν”

Η αγωνία για τον φαντάρο, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί εδώ και μία εβδομάδα, κορυφώνεται. Τώρα, έρχεται ένα νέο στοιχείο που προβληματίζει τις Αρχές. Οι κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» εντόπισαν τον 23χρονο φαντάρο να κάνει βόλτες πάνω στο κατάστρωμα στις 5:30 τα ξημερώματα. Μέχρι τώρα, οι πληροφορίες έδειχναν πως το τελευταίο στίγμα από […]

Η αγωνία για τον φαντάρο, τα ίχνη του οποίου έχουν εξαφανιστεί εδώ και μία εβδομάδα, κορυφώνεται. Τώρα, έρχεται ένα νέο στοιχείο που προβληματίζει τις Αρχές.

Οι κάμερες του πλοίου «Νήσος Ρόδος» εντόπισαν τον 23χρονο φαντάρο να κάνει βόλτες πάνω στο κατάστρωμα στις 5:30 τα ξημερώματα.

Μέχρι τώρα, οι πληροφορίες έδειχναν πως το τελευταίο στίγμα από τον φαντάρο δόθηκε στις 2:30 τα ξημερώματα.

Υπόθεση για γερά νεύρα: Τι λέει ο πατέρας του άτυχου Σαράντη (vid)

Αυτό σημαίνει πως ο Σαράντης Κολλιαδέλης ήταν ζωντανός μία ώρα πριν το πλοίο «δέσει» στο λιμάνι του Πειραιά. Σημειώνεται πως ήδη υπάρχουν καταγγελίες που υποστηρίζουν πως έχουν δει τον Κολλιαδέλη στον Πειραιά.

Ωστόσο από εκεί και πέρα τα ίχνη του χάθηκαν, καθώς οι κάμερες από το γκαράζ δεν τον έχουν εντοπίσει προς το παρόν, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να επιβεβαιωθεί το σενάριο πως βγήκε από το πλοίο.

«Είχε θέμα…», λέει φίλος του Σαράντη – «Μπορεί να είναι ζωντανός»

Και αυτές εξετάζονται από τις Αρχές οι οποίες παίρνουν καταθέσεις από φαντάρους που υπηρετούσαν μαζί του στη Χίο, καθώς ο 23χρονος φέρεται να είχε διαπληκτιστεί με κάποιον δόκιμο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις