Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Ντιεγκίτο ζήτησε συγνώμη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Ντιεγκίτο ζήτησε συγνώμη

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχασε για ακόμη μια φορά την ψυχραιμία του μιλώντας με σκληρά λόγια εναντίον του Αμερικανού ρέφερι του αγώνα Κολομβία-Αγγλία, Μαρκ Γκάιγκερ ενώ από το παραλήρημα του δεν γλίτωσε ούτε η FIFA. «Η Κολομβία υπέφερε από μια μεγάλη κλοπή. Ο διαιτητής, που είναι Αμερικανός, ξέρει τους κανονισμούς του μπέιζμπολ, σίγουρα όχι του ποδοσφαίρου». […]

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα έχασε για ακόμη μια φορά την ψυχραιμία του μιλώντας με σκληρά λόγια εναντίον του Αμερικανού ρέφερι του αγώνα Κολομβία-Αγγλία, Μαρκ Γκάιγκερ ενώ από το παραλήρημα του δεν γλίτωσε ούτε η FIFA.

«Η Κολομβία υπέφερε από μια μεγάλη κλοπή. Ο διαιτητής, που είναι Αμερικανός, ξέρει τους κανονισμούς του μπέιζμπολ, σίγουρα όχι του ποδοσφαίρου».

Μουντιάλ 2018: Απειλές κατά Μπάκα και Ουρίμπε

«Είναι ένας κλέφτης. Το πέναλτι δεν ήταν πέναλτι, αλλά επιθετικό φάουλ του Κέιν. Οι Κολομβιανοί έχασαν χωρίς να κάνουν ένα λάθος. Γιατί ο διαιτητής δεν ζήτησε να δει το VAR;»

«Η επιλογή του Κολίνα από τον Ινφαντίνο υποτίθεται ότι θα απελευθέρωνε τη FIFA από τους κλέφτες, αλλά στον αγώνα αυτό είδαμε το αντίθετο. Η FIFA έχει ακόμα παλιά μυαλά» είπε χαρακτηριστικά προ ημερών ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών.

Μουντιάλ 2022: Οι «βετεράνοι» που μπορούν

Ο «Ντιεγκίτο» όμως τώρα μάλλον ξανά σκέφτηκε τα όσα είπε και εμφανώς μετανιωμένος ζήτησε συγνώμη.

«Πάνω στην ένταση από τον αποκλεισμό της Κολομβίας την επόμενη μέρα είπα δύο πράγματα, τα οποία ομολογώ πώς κάποια εξ αυτών ήταν απαράδεκτα. Απολογούμαι στη FIFA και τον πρόεδρο της. Ακόμη και αν οι απόψεις μου έρχονται σε κόντρα με κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, σέβομαι απόλυτα την δουλειά που κάνουν. Δεν είναι εύκολη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μαραντόνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις