Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σκληρή απάντηση Μητσοτάκη: «Είστε ντροπή και κατάντια»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σκληρή απάντηση Μητσοτάκη: «Είστε ντροπή και κατάντια»

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει την δική του σκληρή απάντηση στον πρωθυπουργό. Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής για τα περί συνάντησης με την Ανγκελα Μέρκελ: «είστε ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης με Ψ κεφαλαίο». Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Παραμυθιάζατε τους […]

Σε υψηλούς τόνους συνεχίζεται η συζήτηση στη Βουλή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δίνει την δική του σκληρή απάντηση στον πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα από το βήμα της Βουλής για τα περί συνάντησης με την Ανγκελα Μέρκελ: «είστε ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης με Ψ κεφαλαίο».

Τσίπρας σε Μητσοτάκη: «Παραμυθιάζατε τους πολίτες»

«Είστε διπλός ψεύτης όταν μιλώντας για το μεταναστευτικό με ταυτίζετε με τον Όρμπαν. Σε κάθε σύνοδο έχω συγκρουστεί με τον πρωθυπουργό της Ουγγαρίας. Ψεύτης, ψεύτης, ψεύτης αυτό θα σας συνοδεύει! Ντροπή σας!» δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια, μάλιστα, ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε ακόμη πιο σφοδρά στον πρωθυπουργό: «Είστε ντροπή και κατάντια για τη χώρα. Είστε αδίστακτος και βαθιά διαπλεκόμενος με πολύ πιο ισχυρούς δεσμούς από τις προηγούμενες κυβερνήσεις και είστε πίσω από το χυδαίο παρακράτος, εσείς τα συντονίζετε όλα, είστε πίσω από τις αθλιότητες του κ. Βαξεβάνη και του κ. Ματζουράνη. Ο μεγαλύτερος ψεύτης και ο πιο χυδαίος».

Ξεκίνησε η «μάχη» στη Βουλή (live)

Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε σημαδιακή την σημερινή ημέρα, επέτειο του Δημοψηφίσματος. «Τότε που φέρατε την χώρα στα πρόθυρα του διχασμού και της χρεοκοπίας», είπε και πρόσθεσε:  «Συνήθως χάνετε την ψυχραιμία σας στην δευτερολογία. Βγάλατε έναν ακατανόητο εκνευρισμό και μας δώσατε μια πρόγευση στο τι θα ακολουθήσει στην προεκλογική περίοδο. Αν βγείτε και κάνετε μια βόλτα αν μπορείτε να το κάνετε γιατί στην Θεσσαλονίκη μέχρι το αεροδρόμιο πήγατε, αν ρωτήσετε ποιος είναι ο πολιτικός ψεύτης και πολιτικός απατεώνας μια λέξη θα πει: Αλέξης Τσίπρας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις