Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και εξωλέμβιες μηχανές… κατά παραγγελία (pic)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες και εξωλέμβιες μηχανές… κατά παραγγελία (pic)

Του Πέτρου Καρσιώτη Σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις της αστυνομίας σε Δυτική Αττική, κέντρο Αθήνας και Ρόδο, συνελήφθησαν πέντε άτομα, ως μέλη σπείρας η οποία προχωρούσε σε κλοπές αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και εξωλέμβιων μηχανών! Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες τουλάχιστον από τον περασμένο Οκτώβριο, είχαν συγκροτήσει σπείρα που δρούσε «κατά παραγγελία», ανάλογα δηλαδή με τις εντολές […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Σε ταυτόχρονες επιχειρήσεις της αστυνομίας σε Δυτική Αττική, κέντρο Αθήνας και Ρόδο, συνελήφθησαν πέντε άτομα, ως μέλη σπείρας η οποία προχωρούσε σε κλοπές αυτοκινήτων, μοτοσυκλετών και εξωλέμβιων μηχανών!

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες τουλάχιστον από τον περασμένο Οκτώβριο, είχαν συγκροτήσει σπείρα που δρούσε «κατά παραγγελία», ανάλογα δηλαδή με τις εντολές που έπαιρναν από τους κλεπταποδόχους.

Εξιχνιάσθηκαν έως τώρα δεκαοκτώ περιπτώσεις.

Πρόκειται για πέντε Έλληνες, ηλικίας από 40-58 ετών, ενώ στη δικογραφία συμπεριελήφθησαν και δύο ακόμη άτομα, ως κλεπταποδόχοι.

Από τις έρευνες σε χώρους και οικίες, βρέθηκαν κατασχέθηκαν τέσσερις κλεμμένες μοτοσυκλέτες, ένα αποσυναρμολογημένο κλεμμένο αυτοκίνητο, 31 γραμμάρια κάνναβη, 18 γραμμάρια κοκαΐνη, 2,3 γραμμάρια ηρωίνη, 5 ναρκωτικά δισκία, 700 ευρώ και πλήθος κινητών τηλεφώνων.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάσθηκαν συνολικά 18 περιπτώσεις, σε διάφορες περιοχές της Αττικής και στη Ρόδο και συγκεκριμένα, 10 κλοπές δικύκλων, τρεις κλοπές αυτοκινήτων, μία κλοπή φορτηγού, δύο εξωλέμβιες μηχανές και δύο κλοπές εργαλείων από οχήματα.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ρουμάνοι «ταχυδακτυλουργοί» αφαιρούσαν μετρητά από ΑΤΜ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις