Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μαυραγάνης για Σκοπιανό: «Ανίσχυρη η υπογραφή Τσίπρα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαυραγάνης για Σκοπιανό: «Ανίσχυρη η υπογραφή Τσίπρα»

Τη συμφωνία στο Σκοπιανό σχολιάζει ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης. Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κow Μαυραγάνης τόνισε πως η υπογραφή του Πρωθυπουργού και του Υπουργού εξωτερικών είναι «ανίσχυρη» μέχρι τουλάχιστον να κυρωθεί η συμφωνία. Ένα κακό «διαζύγιο» – Αποκάλυψη Θεοδωράκη για Κωνσταντινόπουλο (vid) «Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει η συμφωνία των […]

Τη συμφωνία στο Σκοπιανό σχολιάζει ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Μαυραγάνης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο κow Μαυραγάνης τόνισε πως η υπογραφή του Πρωθυπουργού και του Υπουργού εξωτερικών είναι «ανίσχυρη» μέχρι τουλάχιστον να κυρωθεί η συμφωνία.

Ένα κακό «διαζύγιο» – Αποκάλυψη Θεοδωράκη για Κωνσταντινόπουλο (vid)

«Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή. Η συμφωνία έχει άρει πολλές από τις ήττες του παρελθόντος, μία από αυτές του Αντώνη Σαμαρά το 1992. Δεν ήρθη όμως η βασικότερη, η χρήση του όρου Μακεδονία».

Ακόμα συμπλήρωσε: «Αν θέλουμε να βάλουμε μία ταμπέλα στην συμφωνία, είναι- από εμάς τους ΑΝΕΛ- μία κακή και απορριπτέα συμφωνία.  Η θέση μας είναι επειδή η συμφωνία εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία απορρίπτουμε αυτή τη συμφωνία. Θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας από την κυβέρνηση και όχι μόνο τους υπουργούς».

Ένας Καμμένος, με πολλά «ναι μεν αλλά»… (vid)

Tέλος, ο Υφυπουργός εκτόξευσε… βέλη και κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, υποστηρίζοντας πως ο Έλληνας ΥΠΕΞ «έκανε κακό χειρισμό στο ζήτημα της συμφωνίας καθώς δόθηκε το όνομα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις