Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Κάλεσμα» Παυλόπουλου για τα εθνικά ζητήματα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Κάλεσμα» Παυλόπουλου για τα εθνικά ζητήματα

Την πεποίθησή του, ότι όλες δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας θα μείνουν ως το τέλος ενωμένες απέναντι στα εθνικά θέματα εξέφρασε Προκόπης Παυλόπουλος. Ο ΠτΔ κατά την συνάντησή του με το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, παρουσία του Τέρενς Κουίκ, και του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα ζητήματα που απασχολούν την […]

Την πεποίθησή του, ότι όλες δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις της χώρας θα μείνουν ως το τέλος ενωμένες απέναντι στα εθνικά θέματα εξέφρασε Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο ΠτΔ κατά την συνάντησή του με το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, παρουσία του Τέρενς Κουίκ, και του Αλέξανδρου Τριανταφυλλίδη, αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα ζητήματα που απασχολούν την πολιτική επικαιρότητα.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος δέχτηκε την ύψιστη τιμή

Ο κ. Παυλόπουλος υπενθύμισε πως οι Έλληνες ότι σημαντικό πέτυχαν στον κόσμο και σε αυτήν την πορεία, το πέτυχαν ενωμένοι και πρόσθεσε ότι το κόστος του διχασμού στοίχισε ακόμη και κομμάτια του εθνικού κορμού.

Επιπλέον, κάλεσε τα μέλη του ΔΣ της Ένωσης να στηρίξουν την Ελλάδα στην υπεράσπιση των εθνικών της θεμάτων, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και του Ευρωπαϊκού Δικαίου και αναφέρθηκε στις ελληνικές θέσεις αναφορικά με Μακεδονικό, το Κυπριακό και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

Σκοπιανό: «Υποχρεωτικό» το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Σχετικά με την πΓΔΜ σημείωσε ότι για να μπορέσει να υπάρξει οποιαδήποτε προοπτική της σε ΝΑΤΟ και ΕΕ, θα πρέπει να κάνει προηγουμένως τις απαραίτητες αλλαγές στην έννομη τάξη της, αρχής γενομένης από το ίδιο της το Σύνταγμα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις