Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Επίδομα παραμεθορίου: Ποιοι οι δικαιούχοι
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επίδομα παραμεθορίου: Ποιοι οι δικαιούχοι

Επίδομα παραμεθορίου: Αλλάζουν οι δικαιούχοι για το συγκεκριμένο επίδομα. Κατόπιν τροπολογίας που κατατέθηκε στη Βουλή, επεκτείνεται η χορήγηση του μηνιαίου επιδόματος ύψους 100 ευρώ και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στις Μονάδες Προκαλύψεως της ηπειρωτικής μεθορίου, στη Σκύρο και στις περιοχές του Δήμου Σητείας. Επίδομα παιδιού 2018: Πόσες αιτήσεις έχουν εγκριθεί Η τροπολογία […]

Επίδομα παραμεθορίου: Αλλάζουν οι δικαιούχοι για το συγκεκριμένο επίδομα.

Κατόπιν τροπολογίας που κατατέθηκε στη Βουλή, επεκτείνεται η χορήγηση του μηνιαίου επιδόματος ύψους 100 ευρώ και στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων που υπηρετούν στις Μονάδες Προκαλύψεως της ηπειρωτικής μεθορίου, στη Σκύρο και στις περιοχές του Δήμου Σητείας.

Επίδομα παιδιού 2018: Πόσες αιτήσεις έχουν εγκριθεί

Η τροπολογία του υπουργείου Άμυνας κατατέθηκε και ψηφίστηκε από την Ολομέλεια, στο νομοσχέδιο για την κύρωση Μνημονίου Κατανόησης μεταξύ Ελλάδος και άλλων Ευρωπαϊκών κρατών.

Να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα, το επίδομα των 100 ευρώ καταβάλλεται στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, του Λιμενικού Σώματος, της Ελληνικής Ακτοφυλακής, της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος που υπηρετούν στα οριζόμενα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου καθώς και στο ένστολο μόνο προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας που υπηρετεί στη Σκύρο.

Εφάπαξ «ανάσα» 1.000 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις