Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Είναι επίσημο! Μια «ανάσα» από τον τελικό του Survivor
LIFESTYLE

Είναι επίσημο! Μια «ανάσα» από τον τελικό του Survivor

Survivor: Μετά από μήνες πιστών ραντεβού στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να δούμε τους αγώνες των παικτών σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο, ήρθε πλέον η ώρα για τον μεγάλο τελικό. Το πετυχημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι πολύ κοντά στο να ρίξει «αυλαία» και να αναδείξει τον νέο του μεγάλο νικητή και ήδη τα spoiler – διαρροές […]

Survivor: Μετά από μήνες πιστών ραντεβού στους τηλεοπτικούς μας δέκτες για να δούμε τους αγώνες των παικτών σε προσωπικό και αγωνιστικό επίπεδο, ήρθε πλέον η ώρα για τον μεγάλο τελικό.

Το πετυχημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ είναι πολύ κοντά στο να ρίξει «αυλαία» και να αναδείξει τον νέο του μεγάλο νικητή και ήδη τα spoiler – διαρροές έχουν… φουντώσει.

Survivor – Spoiler: Αυτοί οι παίκτες είναι στον τελικό

Σύμφωνα με σίγουρες πληροφορίες την Πέμπτη 12 Ιουλίου και την Παρασκευή 13 Ιουλίου, θα διεξαχθεί ο Ημιτελικός και ο Τελικός του Survivor σε απευθείας μετάδοση, από το Άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι.

Είναι το ίδιο μέρος που επέλεξαν και πέρυσι οι ιθύνοντες του σταθμού και της παραγωγής για την διεξαγωγή των τελικών επεισοδίων.

Το πιο «βαρύ» συμβούλιο του Survivor: Ξέσπασαν σε κλάματα οι Μαχητές (vid)

Αν θέλετε να θυμηθείτε όλα όσα έγιναν πέρυσι τέτοια εποχή στον πρώτο τελικό, μπορείτε να δείτε όλο το επεισόδιο στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Επιδημία οι κλοπές ελαστικών και ζαντών
Σπείρες Ναπολιτάνων αρπάζουν πανάκριβα ρολόγια στη Μύκονο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις