Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Σκηνές απείρου κάλλους στην Καβάλα – Έφτυσε τον μαέστρο μπροστά σε όλους!
ΕΛΛΑΔΑ

Σκηνές απείρου κάλλους στην Καβάλα – Έφτυσε τον μαέστρο μπροστά σε όλους!

Δυο απίστευτα περιστατικά σημειώθηκαν στη χορωδιακή συνάντηση στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων. Το πρώτο αφορά σε μια ηλικιωμένη που εξοργίστηκε με το πρόγραμμα «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» και ξέσπασε στον μαέστρο. Τη στιγμή που ήταν στη σκηνή η Φιλαρμονική Κρηνίδων και ενώ μόλις είχε εκτελεστεί ένα κομμάτι του Μπαχ, η 70χρονη πλησίασε τον μαέστρο και […]

Δυο απίστευτα περιστατικά σημειώθηκαν στη χορωδιακή συνάντηση στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων.

Το πρώτο αφορά σε μια ηλικιωμένη που εξοργίστηκε με το πρόγραμμα «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» και ξέσπασε στον μαέστρο.

Τη στιγμή που ήταν στη σκηνή η Φιλαρμονική Κρηνίδων και ενώ μόλις είχε εκτελεστεί ένα κομμάτι του Μπαχ, η 70χρονη πλησίασε τον μαέστρο και έξαλλη τον ρώτησε γιατί το πρόγραμμα περιλαμβάνει Γερμανούς συνθέτες και όχι κάποιον Έλληνα.

Μπροστά σε όλους, έφτυσε τον μαέστρο και αποχώρησε από το θέατρο.

Τόσο ο μαέστρος, όσο και η συντονίστρια της εκδήλωσης, σημείωσαν ότι η μουσική είναι παγκόσμια και δεν ανήκει σε κανένα λαό, ενώ το πρόγραμμα συνεχίστηκε κανονικά. Πολλοί ωστόσο ήταν αυτοί που αντέδρασαν για τη συμπεριφορά της.

«Τέτοιες ενέργειες δεν δικαιολογούνται με τίποτα» σημείωσαν.

Σε άλλο… «πλάνο», θεατής διαμαρτυρήθηκε γιατί η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην τοποθεσία των Κρηνίδων, Πλατανολεύκες, με το τούρκικο της όνομα, δηλαδή Καβάκια.

Θλιβερό: Αυτοκτόνησε πάνω από τον τάφο της

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις