Παίκτης reality συμμετείχε σε ομαδικούς βιασμούς

ΕΛΛΑΔΑ

Παίκτης reality συμμετείχε σε ομαδικούς βιασμούς

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε τη Δευτέρα (2/7) ο 24χρονος Σουηδός που φέρεται να συμμετείχε στους ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ροδιακής, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίζεται πως είναι γνωστός στη χώρα του για τη συμμετοχή του σε παιχνίδι reality της τηλεόρασης. Βίασαν ομαδικά δύο τουρίστριες Κατηγορείται ότι συμμετείχε σε δύο ομαδικούς βιασμούς που έγιναν […]

04.07.2018 | 14:41

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε τη Δευτέρα (2/7) ο 24χρονος Σουηδός που φέρεται να συμμετείχε στους ομαδικούς βιασμούς στη Ρόδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ροδιακής, ο φερόμενος ως δράστης ισχυρίζεται πως είναι γνωστός στη χώρα του για τη συμμετοχή του σε παιχνίδι reality της τηλεόρασης.

Βίασαν ομαδικά δύο τουρίστριες

Κατηγορείται ότι συμμετείχε σε δύο ομαδικούς βιασμούς που έγιναν στο ελληνικό νησί, με θύματα δύο Σουηδέζες, αν και ο ίδιος αρνήθηκε την κατηγορία.

Όπως δήλωσε, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες βρίσκεται στο νησί για διακοπές, ενώ έχει έρθει και τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Συλλήψεις για ομαδικό βιασμό σε τουαλέτες

Αναφερόμενος στην καταγγελία της 19χρονης, εξέφρασε ότι συναντήθηκαν σε μπαρ και λίγο αργότερα έφυγαν μαζί πιασμένοι χέρι – χέρι, για να πάνε στο δωμάτιό του.

Ο κατηγορούμενος υποστηρίζει ότι η νεαρή ήταν αυτή που άρχισε να τον φιλάει και να τον αγκαλιάζει, ώσπου κατέληξαν να κάνουν έρωτα με τη θέλησή της στην κρεβατοκάμαρά του.

Στη συνέχεια η 19χρονη έβαλε τα ρούχα της και δεν την ξαναείδε, ενώ εκείνος επέστρεψε στο μπαρ. Μάλιστα, ισχυρίζεται πως η κοπέλα πέφτει σε αντιφάσεις, αφού αναφέρει ότι φορούσε άλλα ρούχα και μιλούσαν αγγλικά.

Αγγελίες – μαϊμού στο Διαδίκτυο! «Χορηγούσαν» δάνεια

Exit mobile version