Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καλοκαιρινός «εφιάλτης» για Βρετανούς τουρίστες
ΕΛΛΑΔΑ

Καλοκαιρινός «εφιάλτης» για Βρετανούς τουρίστες

Ένα ζευγάρι Βρετανών ξόδεψε πάρα πολλά λεφτά για διακοπές στην Κω αλλά έμειναν λιγότερο από μια ώρα στη χώρα μας. Σύμφωνα με τη Mirror, οι 27χρονοι Λούις Μόντι και Κίμπερλι Φλόιντ θέλησαν να κάνουν τις διακοπές τους στο ελληνικό νησί. Αλλά, μόλις επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, έβαλαν τα διαβατήριά τους στη θήκη των περιοδικών. Ωστόσο μόλις το […]

Ένα ζευγάρι Βρετανών ξόδεψε πάρα πολλά λεφτά για διακοπές στην Κω αλλά έμειναν λιγότερο από μια ώρα στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τη Mirror, οι 27χρονοι Λούις Μόντι και Κίμπερλι Φλόιντ θέλησαν να κάνουν τις διακοπές τους στο ελληνικό νησί.

Αλλά, μόλις επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο, έβαλαν τα διαβατήριά τους στη θήκη των περιοδικών. Ωστόσο μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε, οι δυο Βρετανοί συνειδητοποίησαν πως τα διαβατήρια είχαν γίνει…  καπνός.

Αν και έψαξαν, δεν κατάφεραν να τα βρουν και έτσι τους επιβίβασαν σε πτήση επιστροφής για το Ηνωμένο Βασίλειο μέσα σε 30 λεπτά.

Το παράδοξο είναι πάντως πως το ζευγάρι ξόδεψε 1.400 λίρες, δηλαδή πάνω από 1.5οο ευρώ στα εισιτήρια, για διακοπές των 30 λεπτών.

«Πήραμε το αεροπλάνο για να πάμε στην Ελλάδα, ήταν πολύ συναρπαστικό. Καθίσαμε να παρακολουθήσουμε μια ταινία και να χαλαρώσουμε στο αεροπλάνο. Υποθέσαμε ότι θα κάναμε ηλιοθεραπεία στην Ελλάδα αλλά αντίθετα καταλήξαμε πίσω στη Βρετανία», δήλωσαν στη Mirror.

«Δεν υπάρχει κανένα σημάδι των διαβατηρίων μας και δεν είχαμε καμία βοήθεια, καμία αποζημίωση, τίποτα. Έχουμε κάνει ό, τι μπορούσαμε αλλά κανείς δεν φαίνεται να νοιάζεται. Ήταν ένας εφιάλτης, ο μεγαλύτερος που θα μπορούσετε να φανταστείτε».

Φήμες λένε ότι η Beyonce βρίσκεται στην Ελλάδα! (pics)

Telegraph: Γιατί πρέπει να πας στο μικροσκοπικό διαμάντι του Αιγαίου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις