Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέο πύρινο μέτωπο στην Κρήτη (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Νέο πύρινο μέτωπο στην Κρήτη (pics)

Συνεχίζεται να μαίνεται το πύρινο μέτωπο έχει ξεσπάσει από τις 6 το απόγευμα στην περιοχή του Μυλοποτάμου, κοντά στον οικισμό Άγιος Σύλλας, μετά το Πέραμα, προς Γαράζο. Εκεί έχουν σπεύσει 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 25 άνδρες, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για […]

Συνεχίζεται να μαίνεται το πύρινο μέτωπο έχει ξεσπάσει από τις 6 το απόγευμα στην περιοχή του Μυλοποτάμου, κοντά στον οικισμό Άγιος Σύλλας, μετά το Πέραμα, προς Γαράζο.

Εκεί έχουν σπεύσει 10 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 25 άνδρες, καθώς και ένα πεζοπόρο τμήμα. Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε χορτολιβαδική έκταση, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος για κάποια κατοικημένη περιοχή.

Προσοχή! Μεγάλη φωτιά απειλεί οικισμό

Την ίδια ώρα μαίνεται και η φωτιά στη Σπίνα του Δήμου Κανδάνου – Σελίνου στα Χανιά.

Στο μεγάλο πύρινο μέτωπο που έχει ξεσπάσει πολύ κοντά στο χωριό, οι δυνάμεις που μετέχουν στην επιχείρηση κατάσβεσης έχουν ενισχυθεί.

Συναγερμός στην Πυροσβεστική – Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση

Συμμετέχουν σε αυτήν 32 πυροσβέστες με τρεις ομάδες πεζοπόρου τμήματος και 16 πυροσβεστικά οχήματα, καθώς και τα δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα από Χανιά και Ηράκλειο.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr το χωριό έχει εκκενωθεί καθαρά για προληπτικούς λόγους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις