Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δέσμευσαν πάνω από 2 τόνους ακατάλληλα τρόφιμα
ΕΛΛΑΔΑ

Δέσμευσαν πάνω από 2 τόνους ακατάλληλα τρόφιμα

Ακατάλληλα τρόφιμα συνολικού βάρους 2.800 κιλών δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων στον Πειραιά. Πρόκειται για ντομάτες ακατάλληλες προς κατανάλωση με προέλευση από την Αλβανία. Οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού ελέγχου της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, δέσμευσαν τα λαχανικά στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά. Σκηνές […]

Ακατάλληλα τρόφιμα συνολικού βάρους 2.800 κιλών δέσμευσαν οι ελεγκτές τροφίμων στον Πειραιά. Πρόκειται για ντομάτες ακατάλληλες προς κατανάλωση με προέλευση από την Αλβανία.

Οι ελεγκτές τροφίμων του τμήματος Ποιοτικού & Φυτοϋγειονομικού ελέγχου της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, δέσμευσαν τα λαχανικά στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούν στην αγορά.

Σκηνές απείρου κάλλους στην Καβάλα – Έφτυσε τον μαέστρο μπροστά σε όλους!

Ειδικότερα, κατά τον ποιοτικό έλεγχο σε επιχείρηση εμπορίου αγροτικών προϊόντων στην περιοχή του Ρέντη, οι ελεγκτές εντόπισαν και δέσμευσαν 400 χαρτοκιβώτια με ντομάτες προέλευσης Αλβανίας βάρους 2.800 κιλών.

Ενώ προχώρησαν στην δέσμευση τους καθώς μέρος της ποσότητας του προϊόντος παρουσίαζε εμφανείς και εκτεταμένες μακροσκοπικές αλλοιώσεις (ευρωτιάσεις και σήψεις).

Πιάστηκαν στα χέρια για μια θέση στην «πιάτσα» (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις