Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αυλαία στη δίκη του Μανώλη Σοροπίδη – «Φέρε μου πίσω το παιδί αλήτη!»
ΕΛΛΑΔΑ

Αυλαία στη δίκη του Μανώλη Σοροπίδη – «Φέρε μου πίσω το παιδί αλήτη!»

Ξεκινάει σήμερα η δίκη του 58χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την φρικτή δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, ένα έγκλημα που σόκαρε όσο λίγα την κοινή γνώμη. Οι δικαστές και οι ένορκοι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στο εδώλιο του οποίου θα καθίσει ο κατηγορούμενος Μανώλης Σοροπίδης, θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις στην οικογένεια της εφοριακού, που […]

Ξεκινάει σήμερα η δίκη του 58χρονου, ο οποίος κατηγορείται για την φρικτή δολοφονία της 32χρονης Δώρας Ζέμπερη, ένα έγκλημα που σόκαρε όσο λίγα την κοινή γνώμη.

Οι δικαστές και οι ένορκοι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, στο εδώλιο του οποίου θα καθίσει ο κατηγορούμενος Μανώλης Σοροπίδης, θα κληθούν να δώσουν απαντήσεις στην οικογένεια της εφοριακού, που τόσο άδικα έχασε τη ζωή της.

Δώρα Ζέμπερη: Θρίλερ με το ισχυρό μείγμα DNA που βρέθηκε πάνω της

Και αυτό γιατί, ενώ αρχικά ο κατηγορούμενος είχε ομολογήσει την δολοφονία μέσα στο νεκροταφείο, με στόχο να αποσπάσει την τσάντα της Δώρας Ζέμπερη, στη συνέχεια ανακάλεσε, υποστηρίζοντας ότι άλλοι ήταν οι φυσικοί αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί της δολοφονίας.

Υπενθυμίζεται ότι η προσαγωγή στα δικαστήρια του 53χρονου είχε προκαλέσει την μήνη των συγγενών της Δώρας, οι οποίοι ξέσπασαν, επιχειρώντας να τον λιντσάρουν.

Αποκαλύψεις – σοκ: «Θα θυσίαζαν την κόρη μου σε τελετή αν δεν γινόταν η δουλειά» (vid)

Ένταση στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων

Ένταση επικράτησε στα δικαστήρια πριν λίγο όπου πρόκειται να ξεκινήσει η δίκη. Ο πατέρας της εφοριακού στη θέα του δολοφόνου του παιδιού του ξέσπασε και προσπάθησε να του επιτεθεί.

«Φέρε μου πίσω το παιδί αλήτη!» φώναξε στον 58χρονο Εμμανουήλ Εσσατζανιάν Σοροπίδη την ώρα που οι αστυνομικοί τον μετέφεραν στα δικαστήρια.

Αστυνομικοί προσπάθησαν να συγκρατήσουν τον πατέρα της άτυχης εφοριακού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις