Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Athens Alive: Το κρίσιμο ραντεβού του Γιαννακόπουλου
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Athens Alive: Το κρίσιμο ραντεβού του Γιαννακόπουλου

Οι επιχειρηματικοί «συμπαίκτες» που βρίσκονται στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το «Athens Alive» έρχονται στην Αθήνα για το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα. Μέχρι στιγμής οι ομάδες εργασίας των δύο πλευρών έχουν βρει σημείο επαφής και από την σύσκεψη κορυφής θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του project στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. […]

Οι επιχειρηματικοί «συμπαίκτες» που βρίσκονται στο πλευρό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για το «Athens Alive» έρχονται στην Αθήνα για το προγραμματισμένο ραντεβού με τον Αλέξη Τσίπρα.

Μέχρι στιγμής οι ομάδες εργασίας των δύο πλευρών έχουν βρει σημείο επαφής και από την σύσκεψη κορυφής θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό το μέλλον του project στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου.

Τα πάνω… κάτω με το Athens Alive – Κρίσιμες ώρες για τον ΠΑΟ

Αν ο πρωθυπουργός της χώρας ανοίξει τον δρόμο σε αυτή την τεράστια επένδυση, τότε είναι πολύ πιθανό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μαζί με τους «συμπαίκτες» του, να επιστρέψουν με νέα πρόταση για την αγορά της ΠΑΕ προς τον Γιάννη Αλαφούζο, την ώρα που βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για να τελειώσει το deal με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ.

Το «αθάνατο» έπος της εθνικής στο Euro 2004 (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις