Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα κατάκτηση για τον Greek Freak (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέα κατάκτηση για τον Greek Freak (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

H 2K ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στο εξώφυλλο του videogame NBA 2K19 της Standard Edition και όλοι οι Έλληνες άσχετα με το αν ασχολούνται με το μπάσκετ ή τα βιντεοπαιχνίδια ένιωσαν υπερηφάνεια για αυτό το παιδί από την Αθήνα που κατέφερε να λάμψει! Η CD Media με την υποστήριξη της 2Κ, είχε […]

04.07.2018 | 16:46

H 2K ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι στο εξώφυλλο του videogame NBA 2K19 της Standard Edition και όλοι οι Έλληνες άσχετα με το αν ασχολούνται με το μπάσκετ ή τα βιντεοπαιχνίδια ένιωσαν υπερηφάνεια για αυτό το παιδί από την Αθήνα που κατέφερε να λάμψει!

Η CD Media με την υποστήριξη της 2Κ, είχε την τιμή να διοργανώσει την παγκόσμια αποκάλυψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο εξώφυλλο σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Hilton, με την παρουσία πολλών διεθνών και ελληνικών μέσων ενημέρωσης.

«Χρυσός» ο Αντετοκούνμπο – Στη λίστα του Forbes!

Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή του, όπου ένα από τα όνειρά του έγινε πραγματικότητα, τον συνόδευσαν οι δικοί του άνθρωποι και ιδιαίτερη ήταν η παρουσία της μητέρας του, η οποία κάνει την συγκινητική αφήγηση στο announcement trailer του NBA 2K19.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Είμαι ευλογημένος»

Όσοι ασχολούνται με το άθλημα ξέρουν πόσο σπουδαία ήταν αυτή η στιγμή καθώς στο εξώφυλλο έχουν βρεθεί στο παρελθόν θρύλοι του NBA και τώρα ο Γιάννης είναι ένας από αυτούς.

Exit mobile version