Γονείς «ψηφίζουν» την εξωσωματική

ΥΓΕΙΑ

Γονείς «ψηφίζουν» την εξωσωματική

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια μωρά έχουν γεννηθεί, παγκοσμίως, με εξωσωματική γονιμοποίηση μέχρι σήμερα. Κάθε χρόνο γεννιούνται πλέον με εξωσωματική περισσότερα από μισό εκατομμύριο μωρά, ενώ πραγματοποιούνται περισσότεροι από δύο εκατομμύρια κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης ετησίως. Η ευρωπαϊκή χώρα με τις περισσότερες εξωσωματικές τον χρόνο είναι η Ισπανία και ακολουθούν Ρωσία, Γερμανία και Γαλλία. Λύση στις εκφυλιστικές παθήσεις […]

03.07.2018 | 00:15

Περισσότερα από οκτώ εκατομμύρια μωρά έχουν γεννηθεί, παγκοσμίως, με εξωσωματική γονιμοποίηση μέχρι σήμερα.

Κάθε χρόνο γεννιούνται πλέον με εξωσωματική περισσότερα από μισό εκατομμύριο μωρά, ενώ πραγματοποιούνται περισσότεροι από δύο εκατομμύρια κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης ετησίως.

Η ευρωπαϊκή χώρα με τις περισσότερες εξωσωματικές τον χρόνο είναι η Ισπανία και ακολουθούν Ρωσία, Γερμανία και Γαλλία.

Λύση στις εκφυλιστικές παθήσεις του κερατοειδούς

Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Εμβρυολογίας, οι κλινικές προτιμούν την μέθοδο της μικρογονιμοποίησης ή ενδοωαριακής έγχυσης σπερματοζωαρίου (ICSI) έναντι της κλασσικής μεθόδου εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF).

Να σημειωθεί πως η κύηση με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ευρώπη φτάνει το 36% του συνόλου, δηλαδή πάνω από μια στις τρεις κυήσεις συνολικά.

Exit mobile version