Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τσίπρας – Μοσκοβισί: Συνάντηση όλο χαμόγελα (vid)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τσίπρας – Μοσκοβισί: Συνάντηση όλο χαμόγελα (vid)

Το μεσημέρι της Τρίτης υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί ο Αλέξης Τσίπρας. Η συναντηση τους πραγματοποιήθκε σε φιλικό κλίμα, όλο χαμόγελα και εκφράσεις αισιοδοξίας για την ελληνική οικονομία. «Τώρα η Ελλάδα είναι μια κανονική χώρα μέσα στην Ευρωζώνη, δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα για την Ελλάδα, δεν μπορεί να […]

Το μεσημέρι της Τρίτης υποδέχτηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Ευρωπαίο επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί ο Αλέξης Τσίπρας.

Η συναντηση τους πραγματοποιήθκε σε φιλικό κλίμα, όλο χαμόγελα και εκφράσεις αισιοδοξίας για την ελληνική οικονομία.

«Τώρα η Ελλάδα είναι μια κανονική χώρα μέσα στην Ευρωζώνη, δεν υπάρχει άλλο πρόγραμμα για την Ελλάδα, δεν μπορεί να υπάρξει και δεν θα υπάρξει, γυρίζουμε σελίδα», τόνισε ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί κατά τη συνάντηση του με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Μήνυμα Μοσκοβισί για τα μνημόνια και την Ελλάδα

Ο πρωθυπουργός μίλησε για ιστορική αλλαγή και υπογράμμισε ότι οι πολίτες θα αρχίσουν να νιώθουν την αλλαγή μέρα με τη μέρα.

Σημείωσε δε ότι «το σημαντικότερο για την Ελλάδα είναι ότι από εδώ και πέρα οι εκλεγμένες κυβερνήσεις θα έχουν το δικαίωμα να επιλέγουν τα μέσα με τα οποία θα επιτυγχάνουν τους στόχους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις