Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τζανακόπουλος για Χατζηδάκη: «Θύμωσε με την αλήθεια»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζανακόπουλος για Χατζηδάκη: «Θύμωσε με την αλήθεια»

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος καλεί τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα, χωρίς τέταρτο μνημόνιο. «Το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας ότι νωρίτερα στο κοινοβούλιο, ο κος Χατζηδάκης «θύμωσε με την αλήθεια». Τσίπρας – Μοσκοβισί: Συνάντηση όλο χαμόγελα (vid) […]

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος καλεί τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Κωστή Χατζηδάκη, να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα, χωρίς τέταρτο μνημόνιο.

«Το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας ότι νωρίτερα στο κοινοβούλιο, ο κος Χατζηδάκης «θύμωσε με την αλήθεια».

Τσίπρας – Μοσκοβισί: Συνάντηση όλο χαμόγελα (vid)

«Παρακολουθήσαμε πριν από λίγο τον κο Χατζηδάκη να θυμώνει στο ελληνικό κοινοβούλιο με τον Ευρωπαίο Επίτροπο κ. Μοσκοβισί. Όμως στην πραγματικότητα θύμωσε με την αλήθεια, θύμωσε με το γεγονός ότι ο κ. Μοσκοβισί είπε το αυτονόητο: Δεν υπάρχει 4ο μνημόνιο. Η Ελλάδα πέτυχε μια πολύ θετική συμφωνία για το ελληνικό χρέος, η οποία το καθιστά πλέον βιώσιμο».

Επιπλέον, ο κος Τζανακόπουλος σημείωσε ότι «θύμωσε όμως και με το γεγονός ότι η μεταμνημονιακή παρακολούθηση δεν θα γίνεται πλέον στη βάση των μέσων αλλά στη βάση των στόχων, ως προς τους οποίους θα υπάρχει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία από τη μεριά της ελληνικής κυβέρνησης».

Κικίλιας για Τσίπρα: «Πρωθυπουργός αδύναμος»

«Ο κ. Χατζηδάκης», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, «αντί να θυμώνει, θα πρέπει πλέον να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι το πολιτικό αφήγημα και το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ έχει κατεδαφιστεί και να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στη χώρα».

Θυμίζουμε πως ο Κωστής Χατζηδάκης υποστήριξε πως «μπορούμε να το βαφτίσουμε Πιέρ, Ευκλείδη, Κωστή… Οι πολίτες ξέρουν όμως ότι είναι τέταρτο μνημόνιο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις