Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κικίλιας για Τσίπρα: «Πρωθυπουργός αδύναμος»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κικίλιας για Τσίπρα: «Πρωθυπουργός αδύναμος»

Τα όσα δήλωσε σήμερα (3/7) ο Πάνος Καμμένος σχολίασε ο Βασίλης Κικίλιας. «Η σημερινή παράσταση του θα ήταν φάρσα αν δεν ήταν τραγωδία και ο κ. Τσίπρας είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός», δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ. Λαζαρίδης για εκλογές: «Η μόνη λύση για τη χώρα» «Ο κ. Καμμένος είχε την ευκαιρία με την πρόταση […]

Τα όσα δήλωσε σήμερα (3/7) ο Πάνος Καμμένος σχολίασε ο Βασίλης Κικίλιας.

«Η σημερινή παράσταση του θα ήταν φάρσα αν δεν ήταν τραγωδία και ο κ. Τσίπρας είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός», δήλωσε ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ.

Λαζαρίδης για εκλογές: «Η μόνη λύση για τη χώρα»

«Ο κ. Καμμένος είχε την ευκαιρία με την πρόταση μομφής της ΝΔ, να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών που δίνει μεταξύ άλλων τη μακεδονική εθνότητα και τη μακεδονική γλώσσα στους γείτονες», τόνισε συμπληρώνοντας πως «δεν το έκανε και αυτό του δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα πολιτικής επιβίωσης».

«Όταν ο εταίρος της κυβέρνησης λέει πως διαφωνεί με μια συμφωνία υψηλής πολιτικής αξίας και ο κ. Τσίπρας δεν έχει το πολιτικό σθένος να τον αποπέμψει, τότε είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός».

Καμμένος για… Καμμένο: Τσαλιμάκια, δεν θα γίνει τίποτα (vid)

Σχετικά με το αν ο ΥΠΕΘΑ εννοεί πραγματικά όσα είπε, ο κος Κικίλιας σχολίασε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ πως «αν εννοούν όσα λένε, είναι θέμα χρόνου να πέσει αυτή η κυβέρνηση και να λυτρωθεί η χώρα. Σε κάθε άλλη περίπτωση είναι θεατρίνοι».

«Ό,τι και να κάνουν, όση λάσπη και εάν πετάξουν, ο ελληνικός λαός θα δώσει εμφατικά την απάντηση στις εκλογές», κατέληξε.

Κυριάκος: Μένει να ορίσουν την ημερομηνία

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις