Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επιμένει ο Καμμένος για τους 151 βουλευτές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιμένει ο Καμμένος για τους 151 βουλευτές

Την πρόθεσή του να μην επιτρέψει η συμφωνία για το Σκοπιανό να περάσει με απλή πλειοψηφία τόνισε για μια ακόμα φορά ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1. Ωστόσο τόνισε πως αυτή η κυβέρνηση δεν έχει πρόωρη ημερομηνία λήξης όπως λένε κάποιοι, αλλά« έχει ορίζοντα τον Σεπτέμβρη του 2019» που […]

Την πρόθεσή του να μην επιτρέψει η συμφωνία για το Σκοπιανό να περάσει με απλή πλειοψηφία τόνισε για μια ακόμα φορά ο Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

Ωστόσο τόνισε πως αυτή η κυβέρνηση δεν έχει πρόωρη ημερομηνία λήξης όπως λένε κάποιοι, αλλά« έχει ορίζοντα τον Σεπτέμβρη του 2019» που είναι κανονικά οι επόμενες εκλογές.

Το Μαξίμου απάντησε: «Αδειάζει» Καμμένο και τα βάζει πάλι με Μητσοτάκη

Κι αυτό γιατί όπως είπε για να έρθει στην Βουλή προς ψήφιση η συμφωνία, θα πρέπει πρώτα να κυρωθεί από τα Σκόπια, που στην παρούσα φάση σημαίνει εκλογές, δημοψήφισμα και ψήφιση στην βουλή τους με διευρυμένη πλειοψηφία.

Σκοπιανό: Απειλές Καμμένου και απόλυτη σιωπή από το Μαξίμου

Κάτι που όπως είπε μπορεί να αποδειχτεί αρκετά χρονοβόρο. Μάλιστα τόνισε πως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος με δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να έρθει προς ψήφιση στην Βουλή η συμφωνία «ζητώντας» διευρυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις