Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Οι οκτώ λέξεις που θα την κάνουν “τούρμπο” στο κρεβάτι
PLUS

Οι οκτώ λέξεις που θα την κάνουν “τούρμπο” στο κρεβάτι

Τη μαγική στιγμή που την ρίχνεις στο κρεβάτι –και πέφτεις κι εσύ μαζί- δεν πρέπει με τίποτα να τη χαλάσεις. Και ναι, μπορεί οι γυναίκες να είναι ξεχωριστές, αλλά σε κάποια πράγματα έχουν ακριβώς τα ίδια γούστα. Για να μην τα κάνεις «θάλασσα» λοιπόν, ενημερώσου και πήγαινε… σαν κύριος. Για να μην μπερδευτείς και πεις […]

Τη μαγική στιγμή που την ρίχνεις στο κρεβάτι –και πέφτεις κι εσύ μαζί- δεν πρέπει με τίποτα να τη χαλάσεις.

Και ναι, μπορεί οι γυναίκες να είναι ξεχωριστές, αλλά σε κάποια πράγματα έχουν ακριβώς τα ίδια γούστα. Για να μην τα κάνεις «θάλασσα» λοιπόν, ενημερώσου και πήγαινε… σαν κύριος.

Για να μην μπερδευτείς και πεις τα λάθος πράγματα, ειδικοί στα ραντεβού προτείνουν κάποιες λέξεις κλειδιά που θα κάνουν την κοπέλα να τρελαίνεται.

Ναι

Η σιγουριά και η αυτοπεποίθηση του άντρα είναι το κλειδί για την ικανοποίηση μιας γυναίκας. Αν λες λοιπόν «ναι» κάθε φορά που δείχνει και εκείνη να απολαμβάνει αυτό που κάνετε, είναι σαν να την παρακινείς να αφεθεί.

Του «έπεσε»; Δες τι μπορεί να φταίει

Είσαι σφικτή

Δίνεις την εντύπωση ότι απολαμβάνεις έντονα το κορμί της. Είναι μία must φράση γιατί διώχνει τις όποιες ανασφάλειες από τη σύντροφο σου.

Είσαι υγρή

Οι γυναίκες είναι πιο πολύπλοκα πλάσματα. Με τη φράση «είσαι υγρή» το γυναικείο σώμα θα αντιδράσει όπως ακριβώς θες.

Το όνομά της

Μία γυναίκα για να αφεθεί ολοκληρωτικά πρέπει να νιώθει ότι της ανήκεις και σου ανήκει. Ακούγοντας το όνομα της η διαδικασία γίνεται πιο προσωπική για εκείνη.

Σε θέλω

Η κοπέλα σου θέλει να ξέρει ότι την θες. Δείξε της πόσο σου αρέσει ψιθυρίζοντας της ότι την θες όταν κάνετε sex. Κάνε τη να νιώσει επιθυμητή και μοναδική.

Σε χρειάζομαι

Την στιγμή που θα έρθετε πιο κοντά πες της αυτή τη φράση για να αισθανθεί ότι είσαι τρελός για εκείνη. Έτσι, μιλάς στις ερωτικές της επιθυμίες, τι καλύτερο;

Παρότρυνέ τη να τελειώσει

Έρευνα του περιοδικού «Sexuality & Culture» υποστηρίζει ότι παροτρύνοντας την γυναίκα να τελειώσει, αυτόματα δημιουργείς επιθυμία, απόλαυση, κορύφωση και την κάνεις να χάνει τον έλεγχο.

Σε αγαπώ

Μην το πεις φυσικά σε αυτή που μόλις γνώρισες, ούτε σε κάποια που βγαίνεις δυο βδομάδες. Από την άλλη, μην πας και στο απέναντι άκρο. Σε μία γυναίκα που γνωρίζεις καλά και της έχεις ήδη μιλήσει για τα συναισθήματα σου, με το «σ’αγαπώ» σου όταν έρχεστε κοντά θα είναι ευτυχισμένη. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερο διεγερτικό. You know, υπάρχει έρωτας και όχι μόνο sex…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις