Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυτή είναι η σπείρα με τους πορτοφολάδες της Αθήνας (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η σπείρα με τους πορτοφολάδες της Αθήνας (pics)

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των 40 μελών της πολυεθνούς σπείρας πορτοφολάδων που δρούσαν στην περιοχή της Αθήνας και ιδιαίτερα στο κέντρο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία. Επιδημία οι κλοπές ελαστικών και ζαντών Πρόκειται για 14 άντρες και 26 γυναίκες, οι οποίοι είχαν αναπτύξει ευρεία και συστηματική δράση γύρω από τουριστικές περιοχές, ακόμη και μέσα […]

Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία των 40 μελών της πολυεθνούς σπείρας πορτοφολάδων που δρούσαν στην περιοχή της Αθήνας και ιδιαίτερα στο κέντρο έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία.

Επιδημία οι κλοπές ελαστικών και ζαντών

Πρόκειται για 14 άντρες και 26 γυναίκες, οι οποίοι είχαν αναπτύξει ευρεία και συστηματική δράση γύρω από τουριστικές περιοχές, ακόμη και μέσα στον Ηλεκτρικό, όπου οι συνθήκες, λόγω του συνωστισμού, προσφέρονται για κλοπές.

Η σπείρα απαρτιζόταν κυρίως από άτομα βουλγαρικής και ρουμανικής καταγωγής, ενώ είχαν ενταχθεί και άτομα από την Αίγυπτο, το Πακιστάν και την Τυνησία.

Ξεφύτρωσε ολόκληρο «δάσος» με δενδρύλλια κάνναβης (vid)

Πιο συγκεκριμένα, τη συμμορία συνέθεταν 21 άτομα από τη Βουλγαρία, 14 από τη Ρουμανία, δύο από την Αίγυπτο, ένα από το Πακιστάν και ένα από την Τυνησία.

Εκτός από πορτοφόλια, οι δράστες αφαιρούσαν από τα θύματά τους και άλλα αντικείμενα αξίας, όπως χρυσαφικά, ρολόγια και άλλα.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις