Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Συστάσεις» Μητσοτάκη στον Μοσκοβισί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Συστάσεις» Μητσοτάκη στον Μοσκοβισί

Αυστηρές συστάσεις φέρεται να έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί κατά την συνάντηση τους. Ο κ. Μητσοτάκης του συνέστησε «να είναι πιο προσεκτικός κατά τις δημόσιες τοποθετήσεις του», αναφερόμενος στις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια, αλλά και αυτά που έπονται. Το Μαξίμου απάντησε: «Αδειάζει» Καμμένο […]

Αυστηρές συστάσεις φέρεται να έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί κατά την συνάντηση τους.

Ο κ. Μητσοτάκης του συνέστησε «να είναι πιο προσεκτικός κατά τις δημόσιες τοποθετήσεις του», αναφερόμενος στις θυσίες που έχουν υποστεί οι Έλληνες τα τελευταία χρόνια, αλλά και αυτά που έπονται.

Το Μαξίμου απάντησε: «Αδειάζει» Καμμένο και τα βάζει πάλι με Μητσοτάκη

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πειραιώς, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι τον Αύγουστο δεν θα υπάρξει καμία καθαρή έξοδος καθώς σε καμία άλλη χώρα που αντιμετώπισε μνημονιακά προγράμματα, δεν υπήρχαν μελλοντικές δεσμεύσεις, επιπλέον μέτρα και ενισχυμένη εποπτεία.

«Αυτό που στην πραγματικότητα συμβαίνει, είναι ότι τον Αύγουστο, ολοκληρώνεται το τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, το οποίο επιβλήθηκε στην Ελλάδα ως συνέπεια του καταστροφικού πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου το 2015 και ότι η Ελλάδα έχει δυστυχώς να αντιμετωπίσει και ένα 4ο κεκαλυμμένο μνημόνιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τσίπρας – Μοσκοβισί: Συνάντηση όλο χαμόγελα (vid)

Ο πρόεδρος της ΝΔ απάντησε έτσι στον ευρωπαίο επίτροπο ο οποίος νωρίτερα δήλωσε πως η μεταμνημονιακή εποπτεία της χώρας δεν είναι τέταρτο μνημόνιο.  «Όχι δεν είναι τέταρτο μνημόνιο. Ατό που λέω δεν είναι προπαγάνδα. Επιμένω πως δεν υπάρχει τέταρτο πρόγραμμα, οι  βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρέπει να ξέρουν πως  δεν θα υπάρξει τέταρτο μνημόνιο. Το τέταρτο πρόγραμμα δεν κατάλαβα ότι ήταν θέμα εσωτερικής πολιτικής διαφωνίας αυτή η ορολογία δεν το ήξερα το έμαθα εκ των υστέρων» είπε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις