Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μια ωραία ατμόσφαιρα! Ποτέ πρώην και νυν, δεν ήταν πιο κοντά!
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μια ωραία ατμόσφαιρα! Ποτέ πρώην και νυν, δεν ήταν πιο κοντά!

Σε κάποιες άλλες χώρες είναι πολύ… προχώ και αυτά τα έχουν “ψωμοτύρι”, αλλά για μας στην πανέμορφη συντηρητική Ελλάδα, κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι είδηση της πρώτης γραμμής! Στο χωριό Πάνορμο Ρεθύμνου, οι κάτοικοι είδαν έναν ιδιαίτερο γάμο, που στην Ελλάδα μάλλον δε θα δούμε ποτέ. Ένα ζευγάρι Σουηδών που επέλεξε να παντρευτεί σε ένα γραφικό […]

Σε κάποιες άλλες χώρες είναι πολύ… προχώ και αυτά τα έχουν “ψωμοτύρι”, αλλά για μας στην πανέμορφη συντηρητική Ελλάδα, κάτι τέτοιες περιπτώσεις είναι είδηση της πρώτης γραμμής!

Στο χωριό Πάνορμο Ρεθύμνου, οι κάτοικοι είδαν έναν ιδιαίτερο γάμο, που στην Ελλάδα μάλλον δε θα δούμε ποτέ.

Ένα ζευγάρι Σουηδών που επέλεξε να παντρευτεί σε ένα γραφικό ψαροχώρι, άλλαξε “κάπως” το έθιμο που θέλει τον πατέρα να παραδίδει τη νύφη στον γαμπρό, λίγο πριν ξεκινήσει το μυστήριο.

Η Σουηδέζα, αντί για τον πατέρα της προτίμησε να την παραδώσει στην εκκλησία ο πρώην σύζυγός της, ο οποίος έδωσε στον μελλοντικό σύζυγο και τις κατάλληλες ευχές…!

Το έθιμο έλαβε χώρα στην πλατεία του χωριού όπου έγινε ο πρόγαμος, με τους ντόπιους να μην μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχουν πλέον τόσο μοντέρνες ιδέες.

«Το’δαμε κι αυτό,ο πρώην  σύζυγος να παραδίδει την νύφη στον νέο της σύντροφο» σχολίαζαν στην πλατεία οι κάτοικοι του χωριού.

Τι ισχύει τελικά με την μαγνητική καταιγίδα στις 23/7

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις