Αθήνα

°C

kairos icon

ΠΕΜΠΤΗ

28

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Τάνγκο! Όλη η Ελλάδα σε αργεντίνικο ρυθμό
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τάνγκο! Όλη η Ελλάδα σε αργεντίνικο ρυθμό

Μια παράσταση που σπάει τα πατώματα παγκοσμίως με τα φλογερά βήματα του τάνγκο έρχεται στην Ελλάδα. Η συναρπαστική χορευτική παράσταση «Buenos Tangos – Romper el Piso», ενσωματώνει την αληθινή ιστορία του αργεντίνικου πάθους, με την υπογραφή της παγκοσμίου φήμης Αργεντίνας χορεύτριας και χορογράφου Natalia Ηills. Το πρώτο διαδραστικό σινεμά στην Ελλάδα, είναι γεγονός Ένα μουσικό […]

Μια παράσταση που σπάει τα πατώματα παγκοσμίως με τα φλογερά βήματα του τάνγκο έρχεται στην Ελλάδα.

Η συναρπαστική χορευτική παράσταση «Buenos Tangos – Romper el Piso», ενσωματώνει την αληθινή ιστορία του αργεντίνικου πάθους, με την υπογραφή της παγκοσμίου φήμης Αργεντίνας χορεύτριας και χορογράφου Natalia Ηills.

Το πρώτο διαδραστικό σινεμά στην Ελλάδα, είναι γεγονός

Ένα μουσικό και χορευτικό αφιέρωμα σε όλα τα μεγάλα ονόματα: από τον Carlos Gardel και τον Alfredo Le Pera, έως τον Juan D ‘Arienzo, τον Anibal Troilo, τον José María Contursi, και τον πολυαγαπημένο στην Ελλάδα Αstor Piazzolla.

Οι κορυφαίοι χορευτές της «Compania Τangueros del Sur» συμπράττουν με το Tango Acropolis και αναβιώνουν την σπάνια σύλληψη της ιδέας της χορογράφου για την μαγική χορευτική εξέλιξη του tango.

Ο «Πλούτος» του Εθνικού σε διασκευή (vid)

Από τους Αφρικάνικους ρυθμούς και τα μουσικά ερεθίσματα των μεταναστών, γεννιέται η ανάγκη της αγκαλιάς, το πάθος για συντροφικότητα και έρωτα, σχέσεις που μετουσιώνονται επί σκηνής σε μουσική και χορό.

Το «Αληθινό tango» όπως χαρακτηρίστηκε από τους New York Times έχει συγκλονίσει και συγκινήσει τους θεατές παγκοσμίως. Από τις sold out παραστάσεις στη Νέα Υόρκη και την περσινή επιτυχία στο Ηρώδειο, η μοναδική παράσταση που λατρεύτηκε από το ελληνικό κοινό, ετοιμάζεται για την μεγαλύτερη καλοκαιρινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις