Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Spoiler: Ποιος κερδίζει σημέρα 2/7 το αγώνισμα για την ασυλία; (vid)
LIFESTYLE

Survivor – Spoiler: Ποιος κερδίζει σημέρα 2/7 το αγώνισμα για την ασυλία; (vid)

Survivor – Spoiler: Σε ένα από τα πιο κρίσιμα αγωνίσματα θα κριθούν σήμερα 2/7 Μαχητές και Διάσημοι, οι οποίοι θα παλέψουν για την ασυλία. Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα επάθλου την Κυριακή 2/7, για το έπαθλο της άνεσης, οι παίκτες των δύο ομάδων θα κληθούν να τα δώσουν όλα. Χτες είδαμε πως από την ομάδα […]

Survivor – Spoiler: Σε ένα από τα πιο κρίσιμα αγωνίσματα θα κριθούν σήμερα 2/7 Μαχητές και Διάσημοι, οι οποίοι θα παλέψουν για την ασυλία.

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα επάθλου την Κυριακή 2/7, για το έπαθλο της άνεσης, οι παίκτες των δύο ομάδων θα κληθούν να τα δώσουν όλα.

Χτες είδαμε πως από την ομάδα των Μαχητών αγωνίστηκε μόνο ο Ηλίας, αφού και πάλι Νικόλας και Πάνος ήταν τραυματίες.

Σε τουρκικό μουσικό φεστιβάλ η Δέσποινα Βανδή (vid)

Το έπαθλο άνεσης κέρδισαν ο Χάρης και η Κατερίνα οι οποίοι το μοιράστηκαν με την Μελίνα και τη Βιργινία. Έτσι, όλοι θα κοιμούνται σε κρεβάτια. Πέραν αυτού όμως απόλαυσαν και ένα πλούσιο πρωινό εκτός παραλίας.

Σήμερα όμως τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όπως φαίνεται στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης περιγράφοντας το αγώνισμα φωνάζει ότι πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι.

Ο Μάριος Αθανασίου, μιλά για την σχέση του με τη Μαρία Σολωμού (vid)

Κάτι τέτοιο φαίνεται και από τα πλάνα, αφού βλέπουμε τους παίκτες παθιασμένους όσο δεν πάει άλλο. Η πρώτη ασυλία θα παιχτεί σήμερα και η δεύτερη στο επεισόδιο της Τετάρτης!

Οι νικητές που θα πάρουν τις ασυλίες θα βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στον τελικό, ενώ οι ηττημένοι θα μπουν στην διαδικασία της αποχώρησης στο Συμβούλιο του νησιού και αύριο κάποιος θα μπει στο αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Ιωάννα Ντέντη: Από τα σουβλάκια, στους θρυλικούς οίκους μόδας και ομορφιάς

Σύμφωνα με διαρροές (spoiler) που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο η Μελίνα Μεταξά, φαίνεται πως θα κερδίσει την μια ασυλία, ενώ η δεύτερη πιθανότατα θα πάει στον Ηλία Γκότση, χωρίς να αποκλείεται και η ανατροπή από τον Χάρη Γιακουμάτο.

Οι πληροφορίες όμως είναι ακόμα ρευστές και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αργότερα θα επανέλθουμε με πιο συγκεκριμένες διαρροές (spoiler) για τους νικητές, αλλά και τους υποψήφιους.

Διαβάστε ακόμα:

Κύκλωμα παράνομης έκδοσης αδειών παραμονής – Δεκάδες συλλήψεις
Απάτη 800.000 ευρώ σε επιχειρήσεις βρώσιμων προϊόντων
«Ανοιχτή επιστολή» για τη δολοφονία του Ζαφειρόπουλου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις