Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Δεν κάνει πίσω ο Βασιλειάδης
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δεν κάνει πίσω ο Βασιλειάδης

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15:00 η συνάντηση της Πολιτείας και του Γιώργου Βασιλειάδη με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με τους ιδιοκτήτες, προέδρους ή εκπροσώπους των συλλόγων της Super League. Τα παραπάνω στελέχη έδωσαν το «παρών» στο γραφείο του υφυπουργού, αν και οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία. Για αυτό συμφώνησαν να τα… ξαναπούν και θα διεξαχθεί νέο […]

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 15:00 η συνάντηση της Πολιτείας και του Γιώργου Βασιλειάδη με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο, με τους ιδιοκτήτες, προέδρους ή εκπροσώπους των συλλόγων της Super League.

Τα παραπάνω στελέχη έδωσαν το «παρών» στο γραφείο του υφυπουργού, αν και οι δύο πλευρές δεν κατέληξαν σε κάποια συμφωνία.

Για αυτό συμφώνησαν να τα… ξαναπούν και θα διεξαχθεί νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, ώστε στη συνέχεια να γίνει νέα συνάντηση μεταξύ τους.

Όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του υφυπουργού, η Πολιτεία παραμένει αμετακίνητη από τις θέσεις της, καθώς δεν υπάρχει συζήτηση για υπαναχώρηση από το πρωτάθλημα 12 ομάδων από τη σεζόν 2018 – 2019.

«Δεν εκβιάζουμε, αλλά είναι κομβικός ο αριθμός των ομάδων», ξεκαθάρισε ο κος Βασιλειάδης.

Και συμπλήρωσε: «Το… τούνελ έχει συγκεκριμένη κατεύθυνση και έχει συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις. Καταλαβαίνω ότι έχουμε κάνει αρκετά βήματα αποδεχόμενοι το θεσμικό πλαίσιο».

«Τα πράγματα είναι απλά. Για εμάς ο αριθμός ομάδων είναι κομβικός. Θέλουν να ξαναβρεθούμε και να συζητήσουμε πάλι».

Άγριο ξύλο σε αγώνα μπάσκετ (vid)

AEK: Καθυστερεί η υπόθεση Πόνσε

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις