Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Υπουργικό συμβούλιο εγκαλεί ο Τσίπρας, με φόντο τις εξελίξεις
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργικό συμβούλιο εγκαλεί ο Τσίπρας, με φόντο τις εξελίξεις

Με τις εξελίξεις να τρέχουν, ο Αλέξης Τσίπρας εγκαλεί σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, στις 15:30. Το Μαξίμου βρίσκεται σε αναταραχή με όλα όσα συμβαίνουν σε καθημερινό επίπεδο, κυρίως στο μέτωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. «Διαζύγιο» για Ποτάμι – ΚΙΝΑΛ: Ποια η επόμενη μέρα (vid) Η κυβερνητική πλειοψηφία μετρά 152 βουλευτές, οι αποδοκιμασίες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο […]

Με τις εξελίξεις να τρέχουν, ο Αλέξης Τσίπρας εγκαλεί σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, στις 15:30.

Το Μαξίμου βρίσκεται σε αναταραχή με όλα όσα συμβαίνουν σε καθημερινό επίπεδο, κυρίως στο μέτωπο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

«Διαζύγιο» για Ποτάμι – ΚΙΝΑΛ: Ποια η επόμενη μέρα (vid)

Η κυβερνητική πλειοψηφία μετρά 152 βουλευτές, οι αποδοκιμασίες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο και ο Αλέξης Τσίπρας νιώθει να βάλλεται από παντού.

Επιδίωξη του είναι να εστιάσει στις επιτυχίες της κυβέρνησης, όπως χαρακτηρίζει τη συμφωνία για ονοματολογικό και χρέος προκειμένου να συσπειρώσει τον κυβερνητικό συνασπισμό.

Κίνημα Αλλαγής: Προχωράμε μπροστά με αυτούς που θέλουν και μπορούν

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Τσίπρας θα κάνει σαφή αναφορά στη «νέα μέρα» για τη χώρα και θα αναφερθεί στην πρόσφατη απόφαση του eurogroup.

Ενώ μετά τους κραδασμούς των τελευταίων ημερών και τα περί αποστασίας θα εξαπολύσει δριμεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καταλογίζοντάς του ευθύνες για ένα εγχείρημα στο οποίο απέτυχε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις