Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Σακούλες στα μάτια: Ένα κόλπο να τις “εξαφανίσεις”
ΓΥΝΑΙΚΑ

Σακούλες στα μάτια: Ένα κόλπο να τις “εξαφανίσεις”

Το σκληρό καθημερινό πρόγραμμα έχει ως αποτέλεσμα οι σακούλες να «κατσικώνονται» στα μάτια μας, κι ας βάζουμε κρέμες ματιών πρωί – βράδυ. Το βασικό makeup trick για να τις καλύψετε είναι να αποφύγετε την υπερβολική κάλυψη με foundation ή concealer. Με το καλυπτικό προϊόν να ξέρετε πως θα τις κάνετε ακόμα πιο έντονες. Με απαλές, […]

Το σκληρό καθημερινό πρόγραμμα έχει ως αποτέλεσμα οι σακούλες να «κατσικώνονται» στα μάτια μας, κι ας βάζουμε κρέμες ματιών πρωί – βράδυ.

Το βασικό makeup trick για να τις καλύψετε είναι να αποφύγετε την υπερβολική κάλυψη με foundation ή concealer.

Με το καλυπτικό προϊόν να ξέρετε πως θα τις κάνετε ακόμα πιο έντονες. Με απαλές, ταμποναριστές κινήσεις κάνετε όσο πιο ελαφριά κάλυψη, με προϊόν που ταιριάζει απόλυτα στο χρώμα της επιδερμίδας σας.

Η μάσκα που θα σώσει τα μαλλιά σου από τον ήλιο

Επίσης θα πρέπει να αποφύγετε τις γυαλάδες, ιδιαίτερα στις εσωτερικές γωνίες των ματιών σας. Ενώ αντίθετα το σκούρο μολύβι στις ρίζες των βλεφάρων θα σας βοηθήσει και θα κρύψει ελαφρώς τις σακούλες.

Ακόμα λοιπόν και αν θέλετε ένα πρωινό look, μπορείτε να κάνετε απαλή βάση και να τονίσετε ελαφρώς τα μάτια σας με σκούρο μολύβι ή ακόμα και σκιά, την οποία πρέπει να εφαρμόσετε με γωνιακό πινέλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις