Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Το πρώτο διαδραστικό σινεμά στην Ελλάδα, είναι γεγονός
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Το πρώτο διαδραστικό σινεμά στην Ελλάδα, είναι γεγονός

Το Cinema Alive έρχεται στην Αθήνα και παρουσιάζει το πρώτο immersive cinema experience (διαδραστικό σινεμά) που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Η πρώτη ταινία που θα “ζωντανέψει” είναι το Dirty Dancing (1987) μια από τις μεγαλύτερες box office επιτυχίες του σύγχρονου κινηματογράφου με πρωταγωνιστές τον Patrick Swayze και την Jennifer Grey και το βραβευμένο με Oscar […]

Το Cinema Alive έρχεται στην Αθήνα και παρουσιάζει το πρώτο immersive cinema experience (διαδραστικό σινεμά) που έγινε ποτέ στην Ελλάδα.

Η πρώτη ταινία που θα “ζωντανέψει” είναι το Dirty Dancing (1987) μια από τις μεγαλύτερες box office επιτυχίες του σύγχρονου κινηματογράφου με πρωταγωνιστές τον Patrick Swayze και την Jennifer Grey και το βραβευμένο με Oscar soundtrack, “(I’ve Had) The Time of My Life”.

Για 4 μόνο παραστάσεις το Αθηναϊκό κοινό θα μεταφερθεί πίσω στο καλοκαίρι του 1963, στο Kellermans Resort, για μια διαδραστική εμπειρία μαζί με την Baby και τον Johnny. Ο βασικός σκοπός του Cinema Alive είναι να κάνει τον θεατή κομμάτι της ταινίας.

Αμάρυνθος: Η πολύκροτη υπόθεση στο Φεστιβάλ Αθηνών

Προκειμένου αυτό να γίνει πραγματικότητα, στην παράσταση-προβολή του Dirty Dancing θα συμμετάσχουν πάνω από 30 ηθοποιοί και χορευτές που θα αναπαριστούν επιλεγμένες και κομβικές σκηνές.

Dancing acts, live μουσική, DJ’s, καθώς και ο ανάλογος φωτισμός και τα σκηνικά, θα περιβάλλουν την προβαλλόμενη ταινία, συμβάλλοντας στην εμπειρία του κοινού.

Μετά το τέλος της παράστασης θα πραγματοποιηθεί after party στην ταράτσα του Gazi Music Hall με θέα όλη την Αθήνα.

Από 06/07 έως 14/07 GAZI MUSIC HALL Ιερά Οδός 7-13, 21 0342 8055 6,7 & 13,14/7: 20:30, Εισιτήριο: 10-18 ευρώ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις