Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παντρεύτηκε η πρώην του Τζόνι Ντεπ, Βανέσα Παραντί
LIFESTYLE

Παντρεύτηκε η πρώην του Τζόνι Ντεπ, Βανέσα Παραντί

Παντρεύτηκε η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί, με τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Σαμουέλ Μπενσετρί. Η σχέση τους, επισημοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2017. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο μικρό χωριό Σεν-Σιμεόν, χθες Σάββατο. Η Βανέσα Παραντί μπήκε στο μικρό δημαρχείο-σχολείο του Σεν-Σιμεόν φορώντας νυφικό λευκό κρεμ με βολάν και πέπλο στο […]

Παντρεύτηκε η όμορφη ηθοποιός και τραγουδίστρια Βανέσα Παραντί, με τον συγγραφέα και σκηνοθέτη Σαμουέλ Μπενσετρί. Η σχέση τους, επισημοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2017.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο μικρό χωριό Σεν-Σιμεόν, χθες Σάββατο.

Η Βανέσα Παραντί μπήκε στο μικρό δημαρχείο-σχολείο του Σεν-Σιμεόν φορώντας νυφικό λευκό κρεμ με βολάν και πέπλο στο κεφάλι.

Ο γάμος τους ήταν κλειστός, με ελάχιστους καλεσμένους.

Η κατάντια του Τζόνι Ντεπ: «Λιώμα» στην πρεμιέρα του Orient Express (vid)

Ανάμεσά τους ήταν ο μουσικός Ματιέ Σεντίντ, ο τραγουδιστής Ραφαέλ και η Λιλί-Ροζ Ντεπ, η 19χρονη κόρη της Παραντί από την ελεύθερη σχέση που διατηρούσε με τον Αμερικανό ηθοποιό Τζόνι Ντεπ έως το 2012.

Η Ροζ Ντεπ

Η 45χρονη Γαλλίδα σταρ έχει πολλούς δεσμούς με το χωριό αυτό των 900 κατοίκων που βρίσκεται κοντά στην Κουλομιέ, στη βορειοκεντρική Γαλλία.

Εκεί, στο Σεν-Σιμεόν πέθανε ο πατέρας της στα τέλη 2017. Ο Αντρέ Παραντί είχε το εστιατόριο Les Sources στο κοντινό χωριό Σεν-Ρεμί-Λα-Βαν, εξηγεί η κυριακάτικη Le Parisien.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις