Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Τραγωδία με δύο νεκρές 11χρονες
ΚΟΣΜΟΣ

Τραγωδία με δύο νεκρές 11χρονες

Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύματα δύο 11χρονες. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, δύο κορίτσια ηλικίας 11 ετών βρήκαν τραγικό θάνατο τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού. Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 40χρονη μητέρα του ενός κοριτσιού, ανετράπη και χτύπησε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα. Διαβάστε ακόμα: Θανατηφόρο τροχαίο […]

Μια ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο με θύματα δύο 11χρονες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τοπικά ΜΜΕ, δύο κορίτσια ηλικίας 11 ετών βρήκαν τραγικό θάνατο τα ξημερώματα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 40χρονη μητέρα του ενός κοριτσιού, ανετράπη και χτύπησε σε προστατευτικό κιγκλίδωμα.

Διαβάστε ακόμα: Θανατηφόρο τροχαίο – Πάνω από 40 οι νεκροί (pics)

Η γυναίκα είχε παραλάβει την κόρη της και άλλα τρία παιδιά (ένα κορίτσι και δύο αγόρια) φιλικών οικογενειών, από το αεροδρόμιο κατά την επιστροφή τους από το εξωτερικό.

Τόσο η οδηγός όσο και τα δύο αγόρια, 14 και 15 ετών αντίστοιχα, που βρισκόντουσαν στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά, αλλά τα δύο νεαρά κορίτσια πέθαναν.

Όπως φαίνεται από τις πρώτες ενδείξεις, τα παιδιά δεν φορούσαν ζώνες με την 40χρονη να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις