Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κυβερνητικοί κύκλοι για ΦΠΑ σε νησιά: Τι ισχύει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνητικοί κύκλοι για ΦΠΑ σε νησιά: Τι ισχύει

Οι κυβερνητικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά θα είναι με διαδοχικές παρατάσεις, όσο διαρκεί η προσφυγική κρίση. Αυτό ανέφεραν, νωρίτερα, σε δηλώσεις τους στο ΑΠΕ. Διαβάστε ακόμα: Το tweet Τσίπρα για τον ΦΠΑ στα νησιά «Όσο διαρκεί η προσφυγική κρίση σε αυτά τα νησιά και σε ό,τι με αφορά όσο είμαι εγώ στη […]

Οι κυβερνητικοί κύκλοι υποστηρίζουν πως ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά θα είναι με διαδοχικές παρατάσεις, όσο διαρκεί η προσφυγική κρίση.

Αυτό ανέφεραν, νωρίτερα, σε δηλώσεις τους στο ΑΠΕ.

Διαβάστε ακόμα: Το tweet Τσίπρα για τον ΦΠΑ στα νησιά

«Όσο διαρκεί η προσφυγική κρίση σε αυτά τα νησιά και σε ό,τι με αφορά όσο είμαι εγώ στη θέση του πρωθυπουργού και από ό,τι φαίνεται και τα δυο θα διαρκέσουν πολύ, δεν θα υπάρξει άνοδος του συντελεστή του ΦΠΑ», είχε σημειώσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Τα εύσημα του παραπάνω μέτρου έχουν δώσει αρκετοί, τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και από τη ΝΔ.

«Αποτελεί δικαίωση και για όλους όσοι εργαστήκαμε όλο αυτό το διάστημα, αθόρυβα αλλά συστηματικά, για να τεκμηριώσουμε την κατάσταση στην οποία είχαν φέρει τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου οι πολιτικές των προηγούμενων κυβερνήσεων», εκφράζει ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης.

Διαβάστε ακόμα: «Επ’ αόριστον ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά»

«Ο αγώνας των νησιωτών και ειδικά των Λέσβιων δικαιώθηκε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το Συντονιστικό Όργανο των φορέων του νησιού μας για τον αγώνα τους, αλλά, κυρίως, για τη θεμελιωμένη επιχειρηματολογία που ανέπτυξαν. Ο αγώνας για την επίλυση του μεταναστευτικού προβλήματος συνεχίζεται. Με ενότητα και κοινή δράση θα τα καταφέρουμε», δηλώνει ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις