Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουβέλης για αποδοκιμασίες: «Bλέπει» ακροδεξιούς και φασίστες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουβέλης για αποδοκιμασίες: «Bλέπει» ακροδεξιούς και φασίστες

Ακροδεξιές και φασιστικές οργανώσεις «βλέπει» πίσω από τις αποδοκιμασίες ο Φώτης Κουβέλης. «Η κυβέρνηση δεν λαμβάνει πολιτικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις με βάση το πολιτικό κόστος αλλά με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών. Προϊόντος του χρόνου οι πολίτες που με αγνό και ανιδιοτελή πατριωτισμό ανησυχούν για τη συμφωνία, είμαι βέβαιος ότι θα συνειδητοποιήσουν ότι […]

Ακροδεξιές και φασιστικές οργανώσεις «βλέπει» πίσω από τις αποδοκιμασίες ο Φώτης Κουβέλης.

«Η κυβέρνηση δεν λαμβάνει πολιτικές πρωτοβουλίες και αποφάσεις με βάση το πολιτικό κόστος αλλά με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και των πολιτών. Προϊόντος του χρόνου οι πολίτες που με αγνό και ανιδιοτελή πατριωτισμό ανησυχούν για τη συμφωνία, είμαι βέβαιος ότι θα συνειδητοποιήσουν ότι η κυβέρνηση έπραξε στο ακέραιο το εθνικό και πατριωτικό της καθήκον».

Διαβάστε ακόμα: «Επ’ αόριστον ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά»

Αυτό δήλωσε σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα» ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, σχετικά με το αν θα στοιχίσει στην κυβέρνηση η συμφωνία με την πΓΔΜ.

Επιπλέον, εξέφρασε την ανησυχία του για τις πρόσφατες αποδοκιμασίες και τους προπηλακισμούς σχετικά με τη συμφωνία: «Προβληματίζομαι καθώς είναι οργανωμένα από τη Χρυσή Αυγή, από ναζιστικές, φασιστικές και ακροδεξιές οργανώσεις, που προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τα γνήσια πατριωτικά αισθήματα μεγάλης μερίδας των πολιτών».

Ερωτηθείς για τον διαχωρισμό Εκκλησίας – κράτους, σημείωσε: «Εκτιμώ ότι στο πέρασμα του χρόνου έχει ωριμάσει η συγκεκριμένη αναγκαιότητα και στους πολίτες και στην ηγεσία της Εκκλησίας και στον πολιτικό κόσμο της χώρας. Όλες οι πλευρές έχουν κατανοήσει πλέον τους διακριτούς και ταυτόχρονα σημαντικούς ρόλους που διαδραματίζει και η Εκκλησία και η Πολιτεία».

Διαβάστε ακόμα: Το κατάλληλο outfit και μακιγιάζ για τη Μάνδρα (pics)

Τέλος, ο κος Κουβέλης αναφέρθηκε και στην πρόσφατη νίκη του Ερντογάν τονίζοντας ότι ούτε θα υπάρξει μείωση των προκλήσεων απέναντι στην Ελλάδα ούτε θα φέρει την άμεση απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών.

«Συνεργάσθηκε όλη την προηγούμενη περίοδο, αλλά και προεκλογικά, και θα συνεργασθεί και μετεκλογικά, με το πιο ακραίο εθνικιστικό κομμάτι της τουρκικής πολιτικής».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις