Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ο πανεύκολος τρόπος να μην τελειώνει το σαπούνι
PLUS

Ο πανεύκολος τρόπος να μην τελειώνει το σαπούνι

Το σαπούνι είναι προϊόν αναντικατάστατο, όσα αφρόλουτρα κι αν βγουν. Καθαρίζει σε βάθος, είναι οικονομικό και η μυρωδιά του διαρκεί πολύ περισσότερο. Πρωταγωνιστής φυσικά είναι το πράσινο, γνωστό για τις απίστευτες ιδιότητές του. Ένα πράσινο σαπούνι πρέπει να υπάρχει πάντα στη μπανιέρα, αλλά και στο νιπτήρα. Ο απλούστατος τρόπος για πεντακάθαρες σίτες Το πράσινο σαπούνι […]

Το σαπούνι είναι προϊόν αναντικατάστατο, όσα αφρόλουτρα κι αν βγουν. Καθαρίζει σε βάθος, είναι οικονομικό και η μυρωδιά του διαρκεί πολύ περισσότερο. Πρωταγωνιστής φυσικά είναι το πράσινο, γνωστό για τις απίστευτες ιδιότητές του.

Ένα πράσινο σαπούνι πρέπει να υπάρχει πάντα στη μπανιέρα, αλλά και στο νιπτήρα.

Ο απλούστατος τρόπος για πεντακάθαρες σίτες

Το πράσινο σαπούνι καθαρίζει το δέρμα, χωρίς να το στερεί από τα φυσικά του λιπαρά στοιχεία. Η φυσική του σύσταση αφήνει ελεύθερους τους πόρους του δέρματος επιτρέποντας την εφίδρωση, προστατεύοντας, όμως ταυτόχρονα και με φυσικό τρόπο τα κύτταρα της επιδερμίδας.

Στο πράσινο σαπούνι ακόμη, παρατηρείται η γλυκερίνη, η οποία συντηρεί την ενυδάτωση του δέρματος, αντλώντας νερό, ακόμα και από τον αέρα, ενώ σε άλλα σαπούνια του εμπορίου έχει αφαιρεθεί.

Το πράσινο σαπούνι έχει ένα απαλό και φρουτώδες άρωμα, εν αντιθέσει με τα έντονα αρώματα που έχουν άλλα σαπούνια και συχνά προκαλούν ενοχλήσεις σε ευαίσθητες, και μη, επιδερμίδες. Η μπάρα του πράσινου σαπουνιού είναι σκληρή και δεν κάνει πολύ σαπουνάδα, με συνέπεια να κρατάει πολύ περισσότερο από αντίστοιχα προϊόντα.

Τι να κάνεις με τις τέντες, για να μην… σχολιάζουν οι γείτονες

Ωστόσο, όλα τελειώνουν πολύ γρήγορα. Τι μπορείς να κάνεις για να διαρκέσει περισσότερο και να μην λιώσει;

Το μόνο που θες για να κρατήσει περισσότερο, είναι ένα κομμάτι αλουμινόχαρτου.

Βάλε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο στο κάτω μέρος του σαπουνιού για να μην κάθεται σε μια λακκούβα νερού και διαλύεται. Θα εντυπωσιαστείς.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις