Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί – Τι περιλαμβάνει η ατζέντα
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί – Τι περιλαμβάνει η ατζέντα

Στην Αθήνα έρχεται ο Πιερ Μοσκοβισί, σε συνέχεια της συμφωνίας του Eurogroup. «Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια της συνολικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 21 Ιουνίου, η οποία παρέχει τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης της σταθερότητας για την Ελλάδα τον Αύγουστο», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. […]

Στην Αθήνα έρχεται ο Πιερ Μοσκοβισί, σε συνέχεια της συμφωνίας του Eurogroup.

«Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια της συνολικής συμφωνίας που επιτεύχθηκε κατά τη συνεδρίαση του Eurogroup στις 21 Ιουνίου, η οποία παρέχει τη βάση για την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος στήριξης της σταθερότητας για την Ελλάδα τον Αύγουστο», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Διαβάστε ακόμα: Ο Μοσκοβισί αποκαλύπτει τα sms με τον Τσίπρα

Ο Επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων Πιερ Μοσκοβισί θα επισκεφθεί την πρωτεύουσα τη Δευτέρα (2/7) και Τρίτη (3/7).

Η άφιξή του περιλαμβάνει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και με τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Επιπλέον, θα συναντήσει τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη και την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις