Κέλλυ Κελεκίδου: Η απώλεια που τη «σημάδεψε» (vid)

LIFESTYLE

Κέλλυ Κελεκίδου: Η απώλεια που τη «σημάδεψε» (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Η Κέλλυ Κελεκίδου επέστρεψε στην Ελλάδα και σε συνέντευξή της αποκάλυψε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους που έζησε. «Για μένα αυτό που με σημάδεψε πάρα πολύ ήταν ο χαμός της μητέρας μου όταν ήμουν 26 χρονών. Η μητέρα μου νόσησε από καρκίνο στα γυναικολογικά, ήταν 41 χρονών. Τρέχαμε γύρω στα 6 χρόνια γύρω από […]

30.06.2018 | 16:30

Η Κέλλυ Κελεκίδου επέστρεψε στην Ελλάδα και σε συνέντευξή της αποκάλυψε μια από τις πιο δύσκολες περιόδους που έζησε.

«Για μένα αυτό που με σημάδεψε πάρα πολύ ήταν ο χαμός της μητέρας μου όταν ήμουν 26 χρονών. Η μητέρα μου νόσησε από καρκίνο στα γυναικολογικά, ήταν 41 χρονών. Τρέχαμε γύρω στα 6 χρόνια γύρω από αυτή την κατάσταση».

Διαβάστε ακόμα: Η δύσκολη κατάσταση του Σπύρου Φωκά: Θα μας φάνε τα φίδια (vid)

Η όμορφη τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ooh la la» της Σάσας Σταμάτη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον χαμό της μητέρας της.

«Εκείνη την περίοδο μπορεί να ήμουν πάρα πολύ χάλια και να το είχα περάσει όλο μόνη μου γιατί είχα και τη μικρή μου εκπομπή, η οποία ήταν 12-13 χρονών, αλλά έπρεπε να σταθώ δυνατή και στην αδελφή μου και στον μπαμπά μου», φανέρωσε.

Διαβάστε ακόμα: Η τρυφερή επίσκεψη στον Κωνσταντίνο Αγγελίδη

«Παράλληλα ήταν και η περίοδος που είχα κάνει και το Γλύκα – Γλύκα κι έπρεπε να τρέξω και για τη δουλειά μου. Η πρώτη μου εκπομπή ήταν στην Σεμίνα Διγενή και ήταν η ημέρα που είχε φύγει η μητέρα μου. Νομίζω ότι ο Θέος πάντα μας δίνει δύναμη να προχωράμε και να συνεχίζουμε τη ζωή μας».

Δείτε και το σχετικό βίντεο:

Exit mobile version