Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Άνδρες βίασαν 7χρονη – Περίμενε τους γονείς της
ΚΟΣΜΟΣ

Άνδρες βίασαν 7χρονη – Περίμενε τους γονείς της

Δύο άνδρες βίασαν 7χρονη η οποία περίμενε τους γονείς της να την πάρουν από το σχολείο. Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία, στην πόλη Μαντσαούρ. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και το θύμα νοσηλεύεται, όντας στο στάδιο της ανάρρωσης, όπως ανακοίνωσαν γιατροί. Διαβάστε ακόμα: Βίασαν ομαδικά δύο τουρίστριες Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, οι δύο υπαίτιοι παρέσυραν την ανήλικη από το σχολείο […]

Δύο άνδρες βίασαν 7χρονη η οποία περίμενε τους γονείς της να την πάρουν από το σχολείο.

Το περιστατικό συνέβη στην Ινδία, στην πόλη Μαντσαούρ. Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και το θύμα νοσηλεύεται, όντας στο στάδιο της ανάρρωσης, όπως ανακοίνωσαν γιατροί.

Διαβάστε ακόμα: Βίασαν ομαδικά δύο τουρίστριες

Σύμφωνα με τις αρμόδιες Αρχές, οι δύο υπαίτιοι παρέσυραν την ανήλικη από το σχολείο της την ώρα που περίμενε τους γονείς της, οι οποίοι είχαν καθυστερήσει.

Υλικό από τις κάμερες ασφαλείας γειτονικών καταστημάτων την δείχνει να απομακρύνεται μαζί με έναν από τους κατηγορούμενους.

Αργότερα η αστυνομία βρήκε το κορίτσι αναίσθητο πίσω από θάμνους της περιοχής, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής Μαντσαούρ.

Διαβάστε ακόμα: Καταγγελία: Πατέρας βίαζε την κόρη του!

«Η έρευνά μας έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Περιμένουμε τους γιατρούς να μας επιτρέψουν να μιλήσουμε στο θύμα. Θέλουμε απλώς να επιβεβαιώσουμε μερικά πράγματα μαζί της και στη συνέχεια να καταθέσουμε στο δικαστήριο την τελική μας έκθεση».

Να σημειωθεί πως χιλιάδες άνθρωποι βγήκαν στους δρόμους ζητώντας τη θανατική ποινή τους.

Η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Ναρέντρα Μόντι εισήγαγε τη θανατική ποινή για τον βιασμό κοριτσιών κάτω των 12 ετών και αυστηροποίησε την ποινή για τους δράστες τα θύματα των οποίων είναι κάτω των 16.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις